Overal is een olie voor

Ben je helemaal in de olie? Ja, ik ben om! Ik heb de magie van olie ontdekt.

Tijdens mijn sessies gebruikte ik al geregeld aromatherapie. De kracht van geur vond ik zo bijzonder. Dat je met geur je stemming kan veranderen. Wauw, wat fijn! Kinderen werden ontspannen of juist vrolijk weer opgehaald.

En ineens kwam daar Young Living op mijn pad. Ik voelde direct dat dit de kracht van geur voor mij naar een hoger plan zou tillen. Ja, ik wilde het beste voor mijzelf en mijn gezin. En dit gun ik jou ook!

De oliën van Young Living zijn 100% natuurlijk en van een geweldige kwaliteit. Ze bieden het totaal pakket. Het werk op alle niveaus, lichamelijk, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wat een cadeau van de natuur!

Op mijn blog en via social media hou ik je op de hoogte van mijn prachtige olie avontuur. Want zo voelt het, er is zoveel mogelijk. Je ontdekt welke oliën ik zelf gebruik en welke ik speciaal voor mijn dochter Esmée heb uitgezocht. Natuurlijk blijf ik me richten op hooggevoelige kinderen, daar ligt mijn hart, maar ik merk dat met deze oliën zoveel meer kan. Ik wil je inspireren tot een leven in balans voor jou en je gezin. Van hooggevoeligheid tot een fris huis zonder schadelijke stoffen.

En dat er veel mogelijk is bewijst het feit dat je distributeur van Young Living kunt worden. Zo draag je de boodschap van Young Living over op andere mensen terwijl je ook nog geld verdient. Dat betekent werken waar en wanneer jij dat wil in volledige vrijheid. En tegelijkertijd help je mensen aan een gezonder en gelukkiger leven. Wil jij dit ook? Ik heet je van harte welkom in mijn team. Neem snel contact met me op en ik informeer je graag over de onbegrensde mogelijkheden. 

Wil je kennismaken met essentiële oliën? Dan heb ik voor jou een verrassing! Mijn gratis minicursus!

Ik neem je graag mee naar de wondere wereld van essentiële oliën. In de gratis minicursus ontdek je wat essentiële oliën zijn, wat oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen, ontdek je mijn favoriete olie voor hooggevoelige kinderen en welke oliën ik zelf gebruik. 

En hou je vast, oliën kunnen zomaar je leven veranderen. 

Happy Kids Olie Minicursus

Of spring direct in het diepe en start jouw olie avontuur!

Young Living Starterkit

Mijn favoriete olie:

Young Living Stress Away

Esmée haar favoriete olie:

Young Living Sacred Mountain