Ontdek de kracht van essentiële olie

Ben je helemaal in de olie? Ja, ik ben om! Ik heb de magie van olie ontdekt.

En ik ben zo blij dat je hier bent, essentiële olie kan ook zomaar jouw leven veranderen. 

Ja, echt veranderen! 

Ik was ook verbaasd. Maar die kleine flesje bevatten een bepaalde magie die ervoor heeft gezorgd dat ik eindelijk weer heerlijk kon slapen. Wat een verademing!

Daar begon het mee voor mij en inmiddels zet ik overal essentiële olie voor in. Geen chemische rommel meer voor mij, alleen nog maar de kracht van de natuur. 

Essentiële oliën werken op alle niveaus, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor zijn ze multi inzetbaar. Van lekker slapen tot ontspannen, van meer zelfvertrouwen tot een natuurlijke remedie voor lichamelijke ongemakken, van trauma's verwerken tot het jezelf beschermen tegen prikkels, overal is een olie voor. 

Wat zijn essentiële oliën?

Wat zit er nou eigenlijk in die flesjes? Voor aromatherapie gebruiken we essentiële oliën. Zoals de naam, essentiële olie al zegt, is het een olie die de essentie van een plant bevat. Geurende planten bevatten bepaalde cellen die een sterk geurende substantie aanmaken, dit noemen ook wel de etherische olie van de plant. Deze etherische olie wordt gewonnen door stoom destillatie of het persen van de schil en de olie die we winnen heet essentiële olie. Veelal worden de namen echter door elkaar heen gebruikt. Dit kan verwarrend zijn maar er wordt dezelfde olie bedoeld.

Omdat een plant, of deel van de plant zoals de bloem, schors of het blad, maar heel weinig etherische olie bevat zijn er grote hoeveelheden nodig om een bruikbare hoeveelheid olie te winnen. Daarom zijn de essentiële oliën zo geconcentreerd en kostbaar. De oliën hebben veelal meerdere werkingen en toepassingen en zijn zeer complex in hun samenstelling, net als de plant waarvan ze de essentie in zich dragen.

Ik gebruik de oliën van Young Living. En niet voor niets. De oliën van Young Living zijn 100% zuivere essentiële oliën met een therapeutische werking. Geen extra toevoegingen, puur natuur. 

Hoe snel werken essentiële oliën?

  • Bij inhalatie bereiken de moleculen ons brein in 22 seconden.
  • Door de olie plaatselijk aan te brengen zitten ze in 2 minuten in onze bloedsomloop.
  • Na 20 minuten heeft de olie elke cel in ons lichaam bereikt.

Echte krachtpatsers!

Waar begin je?

Je bent hier niet voor niets. Je bent je aan het oriënteren om jezelf en jouw gezin te gaan ondersteunen met essentiële olie of je hebt al oliën van Young Living in huis. In beide gevallen zit je hier goed.  

Ben je nieuw in de wereld van essentiële olie en ben je op zoek naar meer informatie?

Dan heb ik voor jou een verrassing! Mijn gratis minicursus!

Ik neem je graag mee naar de wondere wereld van essentiële oliën. In de gratis minicursus ontdek je wat essentiële oliën zijn, wat oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen, ontdek je mijn favoriete olie voor hooggevoelige kinderen en welke oliën ik zelf gebruik. 

Ben je al overtuigd van de kracht van olie? Dan is de Premium Starterkit voor jou.

Deze stap heeft voor mij alles veranderd. Ontdek hier wat voor goodness er allemaal in de kit zit. En die ook zomaar jou leven totaal kan veranderen. En check die bonussen! Jij wordt in de watten gelegd.

Heb je de oliën van Young Living al in huis maar wil je meer uit de oliën halen? 

Kies dan voor mijn online programma SuperPowers.  

SuperPowers is mijn online cursus waarbij ik de superkrachten hooggevoeligheid en essentiële olie combineer, zodat jij precies weet hoe je voor jezelf en jouw kind kan zorgen. Van goed slapen, jezelf afschermen, meer zelfvertrouwen tot ontprikkelen. Alles wat je moet weten om van essentiële olie ook jouw superkracht te maken zit in deze cursus.

SupersPowers krijg je helemaal gratis wanneer je de Starterkit via mij aanschaft. Lucky you!

Waar start jij jouw olie avontuur?