Heb jij grote dromen?

Heb jij het gevoel dat er meer in zit?

Je wilt niet alleen maar mama zijn. Of je uitsloven voor een bedrijf waar alleen de werkgever beter van wordt. 

Jij hebt zoveel potentie in jou, maar het komt er nog niet uit. En dat begint te kriebelen. Jij wilt een impact maken. In je eigen leven, in de levens van jouw geliefden, in de wereld. 

Ik ken het. Ik dacht vaak "Is dit het nou, is dit alles? Er moet toch meer zijn?"

En toen ontdekte ik het: Er is meer! Ik kan meer, ik kan een impact maken! 

Hoe? De essentiële oliën van Young Living kwamen in mijn leven en sindsdien is het nooit meer hetzelfde geweest. 

De eerste keer dat ik de diffuser aandeed heb ik voor het eerst in jaren een goede nachtrust gehad. Ik wist niet wat mij overkwam. Natuurlijk, ik was eerst ook sceptisch. Eerst zien, dan geloven.

Ooh boy, dat heb ik geweten 🙂

Ik voel me nu energieker dan ooit.

En mijn kleine meid staat sterk, vol zelfvertrouwen voor mij. Dat is wel eens anders geweest. Haar favoriete olie, Sacred Mountain, heeft haar de kracht en veiligheid gegeven om uit haar schulp te kruipen.

Wauw, dit kon ik niet voor me houden. Ik begon mijn ervaring te delen en merkte dat ik op deze manier andere mama's kon helpen het welzijn van hun gezin te verbeteren. Een Happy Healthy Home, dat is mijn doel. Mama's helpen om van hun gezin een Happy Healthy Home te maken. Gezond, ontspannen, in balans.

Overal is een olie voor en ik ben zo dankbaar dat ik mama's mag helpen de juiste olie voor hen te vinden.

En weet je? Door mijn ervaring te delen en mensen te helpen verdien ik geld. Geld waarmee ik ook een grote impact kan maken. Young Living helpt mij dus niet alleen op persoonlijk gebied maar ook op zakelijk gebied bieden ze mij een grote kans. Young Living biedt zoveel meer dan een geurtje. 

Mijn missie is groot, ik heb grote dromen. Ik wil zoveel mogelijk mama's helpen om een Happy Healthy Home te creëren. En dat kan ik niet alleen.  

Ik ben op zoek naar ambitieuze mama's, ik ben op zoek naar jou!

Make your dreams happen

Ja, deze mogelijkheid is ook voor jou beschikbaar. 

Het maakt niet uit waar je op dit moment staat in je leven. Misschien ben je als moeder thuis bij de kids of zoek je een baan maar wil het niet lukken. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of je bent gek van de oliën en wil dit delen met de wereld. Deze kans is er voor jou!

Moet ik essentiële olie leuk vinden? Nee, zelfs dat hoeft niet. Er zijn mensen die deze kans aanpakken omdat het verdienmodel hun aanstaat. Maar even tussen jou en mij, het werkt beter wanneer je zelf de oliën en producten gebruikt en zo mensen kan inspireren. Dit maakt het een stuk gemakkelijk en voelt het zeker niet als verkopen. 

En by the way, je wordt geen verkoper. Je deelt alleen je ervaring en ondersteunt mensen. Het principe is: Sharing is Caring. 

Maar ik begrijp ook dat er wat weerstand bij je naar boven kan komen. "Ik ben geen verkoper", "Ik ben niet technisch", "Ik weet nog niets over essentiële olie", "Straks zit ik er aan vast". Help!  

Je hoeft niet te twijfelen of je dit kunt, jij kan dit! Ik kan het. En even tussen jou en mij, ik ben niet echt bijzonder 🙂 Ik zet de stappen die nodig zijn en dat kan jij ook! Met babystapjes kom je een heel eind.

Alles staat voor je klaar om hier een succes van te maken. Het product is er al, promotiemateriaal staat klaar om door jou te worden gedeeld, ik sta klaar om je te ondersteunen. Jij bepaalt je eigen succes. Jouw inzet bepaalt uiteindelijk wat je aan commissie verdient.

Lieve mama, 

 • Ben jij op een missie om je gezin gezonder te maken?
 • Wil jij meer financiële vrijheid voor jouw gezin?
 • Wil je een impact maken in de levens van andere mensen?
 • Wil jij werken op een manier die bij jou past? Op jouw eigen manier?
 • Wil jij werken waar, hoeveel, met wie jij dat wilt?
 • Wil jij tijd doorbrengen met jouw gezin wanneer jij dat wilt en niet vastzitten aan de uren van je werkgever?
 • Heb jij grote dromen? 

Dan is Dare to Dream voor jou! 

Dare to Dream is een kort online programma waarin ik je alle ins en outs uitleg over deze mogelijkheid om een impact te maken.

Hoe ga je van start? Wat zijn de voorwaarden? Wat kan je verdienen? Wat kun je van mij verwachten? Alles komt aan bod zodat jij een goede keuze kan maken. Want dit moet goed voelen. Alleen dan sta je er helemaal achter en kan je dit tot een succes maken. 

No worries, Dare to Dream is helemaal gratis! 


Dare to Dream

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen een impact te maken? Ben je nieuwsgierig welke kans Young Living voor jou heeft? 

Meld je aan voor mijn Gratis online programma Dare to Dream om te ontdekken wat er allemaal voor jou mogelijk is. Hoe jij een impact kan maken, hoe jij jouw dromen waar kan maken. 

Waarom zou je instappen?

 • De timing is perfect! Mensen zijn op zoek naar een natuurlijke en gezonde manier van leven. We zijn ons steeds meer bewust van wat we eten, wat voor medicijnen we gebruiken, wat we op onze huid smeren etc. Mensen zijn op zoek naar een gezond alternatief. En daar komt Young Living om de hoek kijken. Young Living heeft alles in huis om dat te bieden. 
 • Het geeft een goed gevoel om mensen te helpen bij een natuurlijke levensstijl. En dat helemaal op een manier die jij fijn vindt. Je werkt wanneer, waar, hoe en met wie jij dat wilt. Je kan vrij nemen en je krijgt nog steeds betaald!
 • Young Living heeft fantastische bonussen en incentives. Producten en reizen, allemaal voor jou betaald.
 • Je werkt met prachtige producten van hoge kwaliteit van een bedrijf dat werkt vanuit hun hart. Dit is dan ook gekoppeld aan de Young Living Foundation die wereldwijd organisaties sponsort.
 • Je creëert financiële vrijheid. Er is geen plafond aan wat je kunt verdienen. Vaak is geld verdienen niet de drijfveer maar het geeft je wel de kans om meer mensen te helpen en de dingen te doen waarvan jij droomt.
 • Je bouwt ook financiële zekerheid op voor jouw kinderen. Gelukkig is het nog lang niet zover maar dit is wel goed om te weten. Jouw maandelijks opgebouwde inkomen gaat na overlijden door naar je eventuele echtgenoot en kinderen, waardoor hun toekomst financieel stabiel is.
 • En ook niet onbelangrijk 🙂 Je hebt fun, je doet iets wat je leuk vindt, op jouw manier. Je hebt alles zelf in de hand en krijg ondersteuning van een leuk team.

Geen zorgen, er zitten geen addertjes onder het gras. En je zit er ook niet voor altijd aan vast wanneer je dat niet wil. 

Dare to Dream

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen een impact te maken? Ben je nieuwsgierig welke kans Young Living voor jou heeft? 

Meld je aan voor mijn Gratis online programma Dare to Dream om te ontdekken wat er allemaal voor jou mogelijk is. Hoe jij een impact kan maken, hoe jij jouw dromen waar kan maken. 

Let's change the world one drop at a time


Nee Sjoukje, dit is niets voor mij, maar die Starterkit... daar wil ik meer van weten.

Tof, helemaal goed. 

Ook dan ben je in voor a treat, lucky you! Bij de Starterkit krijg je namelijk supergave bonussen.

Check it out!