Welke diffuser kies je?

Welke diffuser kies je?

Welke diffuser is geschikt voor mij?

Je wilt beginnen met essentiële olie en je hebt gehoord dat de diffuser de makkelijkste manier is om essentiële oliën te gebruiken 🙂 Daar heb je gelijk in!

Een diffuser is onmisbaar in huis, zeker als je kinderen hebt rondlopen die ook wel wat natuurlijke ondersteuning kunnen gebruiken.

Maar welke kies je? Er zijn er zoveel!

Ten eerste moet je weten dat goedkoop vaak duurkoop is. Ook voor je gezondheid! Want wist je dat citrusoliën plastic aantasten? Diffusers gemaakt van plastic worden langzaam door deze oliën aangetast, waardoor kleine deeltjes plastic mee de lucht ingaan. Deze deeltjes adem je in. En dit is natuurlijk ontzettend ongezond.

Daarnaast is de manier van verstuiven belangrijk. Jij hebt kwaliteitsoliën in huis en je wilt natuurlijk dat deze ook optimaal in de lucht verstuift worden. Ik gebruik de diffusers en oliën van Young Living (had je al geraden natuurlijk, ik ben fan). Deze diffusers hebben een ultrasonische trilplaat waardoor de olie op een goede manier koud worden verstuift in de ruimte. Hierdoor blijft de kwaliteit van de olie gewaarborgd.

En hoe zit het dan met het plastic in de diffusers van Young Living? De binnenkant van de diffusers is gemaakt van hoogwaardig plastic. Dit zal niet aangetast worden door de oliën. Je kan deze diffusers dus veilig gebruiken.

Dit zijn de diffusers van Young Living, met hun kenmerken, voor je op een rijtje.

Diffusers Young Living

De Dew Drop, Desert Mist en Aria diffusers zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van de Premium Starterkit.

Hoe gebruik je een diffuser?

Ik ben destijds gestart met de Dew Drop diffuser. Een hele fijne diffuser. Deze gaat overal mee naartoe. Ja, zelfs mee op vakantie.

Zo gebruik je een diffuser? Easy peasy!

 

Wil je je kids enthousiast maken? Dan moet ik deze toch nog even aan je laten zien. Het is Feather the Owl. Esmée heeft deze diffuser op haar kamer staan. Heerlijk om haar favoriete oliën voor het slapen gaan mee te verstuiven, maar deze uil doet net even iets meer voor kinderen. Deze heeft verschillende lichtopties (hallo nachtlampje!) maar ook geluidsopties. Wat dacht je van vogelgeluiden, een ruisende zee, je waant je helemaal op een fijne zonnige plek. Benieuwd naar de verschillende opties? In het filmpjes laten ze het je zien en horen.

 

Nu is het aan jou, voor welke diffuser ga jij?

Hulp nodig bij het kiezen? Laat het me weten, ik geef je graag advies.

Liefs Sjoukje

Essentiële olie hooggevoelige kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: