Ik help jou om je kind te laten stralen!

Stel je jezelf vaak deze vragen? Dan ben je op de juiste plek!

Hoe kan ik mijn kind zelf helpen met de uitdagingen die hooggevoeligheid met zich meebrengt?

Hoe kan mijn kind zich afschermen van alle prikkels die elke dag op hem of haar afkomen?

Hoe kan ik mijn kind helpen om te gaan met zijn of haar emoties?

Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind kan ontspannen?

Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind op tijd rust neemt? 

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind weer lekker in z'n vel zit? 

Hoe kan ik mijn kind helpen aan een goede nachtrust?

Prikkels de Baas

Doe de In 10 dagen Prikkels de Baas Challenge nu!

Help je kind ontprikkelen met slechts één kleine aanpassing per dag voor de komende 10 dagen.

Vul je naam en emailadres in om te starten!

Je ontvangt ook mijn wekelijkse Happy News met tips, inspiratie en goodies. Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Happy Hooggevoelige Kids om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Kindercoachpraktijk Groningen

Hi! Ik ben Sjoukje.

Kinderyogacoach voor hooggevoelige kinderen en ik help jou om jouw kind weer te laten stralen! 

Samen met mijn lief en zevenjarige dochter Esmée woon ik in het hoge noorden, in Groningen. Ik ben happy hooggevoelig. En dit is mijn kracht als kindercoach. Maar dat is niet altijd zo geweest... 

Daar zat ik dan, hoogzwanger, vol hormonen en ineens is daar iemand die mij vertelde dat ik hooggevoelig was. Ik was in de war.


Ik voelde me soms zo anders. Was ik dan zo raar? Er werd ook letterlijk gezegd "Sjoukje is zo anders". Hoezo anders? Ik kwam erachter dat de dingen die mij zo anders maken eigenschappen zijn van hooggevoeligheid. Overweldigd voelen door alle prikkels om me heen, stemmingen en gevoelens van andere mensen overnemen, veel tijd nodig hebben om weer op te laden. Ik heb het altijd als last ervaren.  

En dan ineens die ontdekking dat dit een naam heeft; hooggevoeligheid. Ik ging mij hierin verdiepen en voelde zo’n opluchting. Ik kon mijn leven in een ander perspectief zien. Ik was niet raar! Ik begreep nu waarom ik dingen op een bepaalde manier deed. Die eerste stap was zo belangrijk. En nu? Wat moest ik nu doen? Ik moest dit omzetten van een last naar een kracht. Dat was nog een behoorlijke uitdaging.

De grootste uitdaging was wel het volgen van mijn hart. Voor sommige mensen klinkt dit zo eenvoudig. Je moet toch altijd doen wat je zelf wilt? Als hooggevoelig persoon heb ik altijd geprobeerd mij aan te passen zodat ik niet zo anders was. Ik was een echte pleaser en wilde graag voldoen aan de verwachtingen van andere mensen. Hierdoor raakte ik dat stemmetje in mijn hart kwijt. Ik was verdwaald.

En daar was ze. Mijn prachtige dochter Esmée bracht ik in december 2010 ter wereld. Iets in mij kraakte open en daar was dat stemmetje weer. Waar was je zo lang?

Mijn hart was duidelijk; ondersteun kinderen die hooggevoeligheid als last ervaren, als uitdaging in hun jonge leven.

Het is mijn missie hooggevoelige kinderen te ondersteunen met hun uitdagingen en dit om te zetten van last naar een unieke kracht in hun leven. Om de magie weer te ontdekken in hunzelf om weer te stralen!

Als kers op de taart is Esmée ook hooggevoelig. Wat een cadeau! Omdat ik het moeilijke pad al heb bewandeld kan ik Esmée ondersteunen met haar uitdagingen. Natuurlijk heeft ze haar eigen pad te bewandelen maar ik kan haar pad wat minder moeilijk maken.

En dat kan jij ook voor je kind doen. Gelukkig hoeven onze kinderen er niet later in hun leven achter te komen welke mooie eigenschap ze bezitten. Waar wij soms hebben moeten ploeteren kunnen wij onze kinderen al een stevige basis meegeven.

Kindercoach Groningen

Ik ben hier om jou te helpen. Happy Hooggevoelige Kids is er voor jou. Door mijn (gratis) producten, sessies en online programma's ben ik hier om het verschil te maken. Om jou te helpen je prachtige, unieke kind te kunnen ondersteunen bij de lastige kant van hooggevoeligheid. Op een manier die bij jou en jouw gezin past. Zodat je kind weer gaat stralen!