Heb je ook een olie voor Sinterklaas?

Heeft Sinterklaas een olie nodig?

Heb je ook een olie voor Sinterklaas? Sinterklaas lijkt me altijd erg kalm overkomen. Ik denk niet dat hij een olietje nodig heeft 🙂 Maar onze overprikkelde kinderen wel!

O ja, en de Pieten zijn zo druk. Die kunnen ook wel wat extra’s gebruiken. Want wat gebeurd er veel.

Door de hoge golven kwam Sinterklaas bijna niet op tijd in Nederland. De pakjes die van de boot zijn gevallen, zo het water in. Krijgt iedereen wel een cadeautje? Het is weer ontzettend spannend deze Sinterklaastijd.

Essentiële olie

Hoe kan je met essentiële oliën net dat beetje extra ondersteuning bieden?

Hallo Lavendel! Daar ben je weer. Ook in deze tijd brengt lavendel rust en ontspanning. Een echte lifesaver dus. Het verlicht de stress die deze drukke Sinterklaastijd met zich meebrengt. Je kan een paar druppeltjes in de diffuser doen of in een lekker warm bad om heerlijk te ontspannen. Je wordt er slaperig van dus ideaal om voor het slapengaan een bad te nemen.

Stress Away

Mijn favoriet is Stress Away. Je begrijpt al waarom. Het doet precies wat de naam zegt. Het neemt je gevoelens van stress weg. Deze olie is een blend. Het is een mix van meerdere oliën. Wat zit er in? In Stress Away zitten de volgende oliën: Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime, Vanille Absolut en kokosolie als draagolie.

Je kunt een druppeltje op je polsen en achter in je nek aanbrengen om te ontspannen en stress te verminderen. Let er bij kinderen altijd op dat je de olie verdund. Ik gebruik hiervoor de V6 olie van Young living. Maar je kan ook gerust een andere draagolie gebruiken.

Natuurlijk is dit samen een mooie oliecombinatie voor in de diffuser. Doe twee druppels Stress Away en twee druppels Lavender in de diffuser voordat je naar bed gaat. Wat een heerlijke combi. Slaap lekker!

Lavender en Stress Away

Kende je Stress Away al? Ga je deze combi proberen? Laat het me weten!

Liefs Sjoukje

p.s. Wil je meer weten over essentiële oliën? Volg dan mijn gratis minicursus. Je kunt je hier aanmelden.

 

Essentiële olie

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: