Ontdek je nieuwe ritme met deze effectieve school planner

School planner - Ontdek je nieuwe ritme

Ontdek je nieuwe ritme met deze effectieve school planner

We zitten thuis. Dat betekent een nieuw ritme, een nieuwe routine. Voor hooggevoelige kinderen is dit even omschakelen. Afwijken van de normale gang van zaken kan wat problemen opleveren. Daarom is het belangrijk toch een nieuw ritme te vinden wat fijn werkt voor jouw kind.

Om je daarbij te helpen heb ik een planner voor je gemaakt waarbij je samen met je kind, jullie nieuwe ritme kan ontdekken. Er is schooltijd, tijd voor pauze, maar ook bewegen en creatief bezig zijn staan op het programma. En nog een belangrijk onderdeel, namelijk ontprikkelen.

Door te bewegen en creatief bezig te zijn kan jouw kind ook ontprikkelen. Maar wat vindt jouw kind nog meer fijn waardoor hij of zij de prikkels van de dag goed kan ontladen? Maak daarvoor tijd in jullie schema.

Download het schema hier, print deze uit en maak het je eigen op een manier die bij jullie past.

Happy Kids Schema Planner

Zelf houd ik het normale schoolschema een beetje aan. We beginnen het eerst blok schooltijd om half 9. Met meerdere pauzes tussendoor probeer ik het leuk en luchtig te houden.

Vind jij het moeilijk om een nieuw ritme te vinden? Hoe reageert jouw kind op deze grote verandering? Ik ben benieuwd wat er bij jouw speelt, laat het zeker weten in een reactie onder mijn blog.

Veel plezier met de planner!

Liefs Sjoukje

 

 

Affirmatieplan voor kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: