Ontdek dé essentiële olie voor zelfvertrouwen

De essentiële olie voor zelfvertrouwen

Ontdek dé essentiële olie voor zelfvertrouwen

Spannend…

Soms gaat het niet zoals gedacht en soms komt je kind in een situatie die ontzettend spannend is. Denk maar eens aan de stress voor een schoolreisje. Of je kind gaat naar een volgende groep met een nieuwe juf of meester. Is die juf of meester wel leuk?

Maar ook feestjes, waarbij je zou denken dat het leuk zou zijn voor jouw kind, kan het toch ook wel spannend zijn.

En wat dacht je van een toets of een spreekbeurt. En vooral bij dit laatste kan Esmée wel wat hulp gebruiken. Binnenkort moet ze voor de klas haar spreekbeurt geven en ze kijkt er nu al ontzettend tegen op.

Een beetje meer moed, meer zelfvertrouwen kan ze wel gebruiken. En zeg nou eerlijk, dit kunnen we soms allemaal wel gebruiken, toch?

Er is één essentiële olie die er met kop en schouders boven uit steekt wat betreft een boost voor het zelfvertrouwen. Deze olie wordt niet voor niets “Moed in een flesje” genoemd. Weet jij al welke olie het is?

Valor!

Valor is een speciale mix van essentiële oliën die heerlijk ruikt. Tenminste dat vind ik. En trouwens… als je een olie niet lekker vindt ruiken, dan heb je deze juist nodig. Een goede graadmeter.

De geur is hemels en de kleur ook. Wist je dat Valor blauw is?

Blue Tansy is één van de essentiële oliën in Valor die voor deze mooie blauwe kleur zorgt.

Hoe gebruik ik Valor?

Wanneer ik weet dat het een stressvolle dag gaat worden waarbij ik wel wat hulp kan gebruiken om me zelfverzekerder te voelen, breng ik Valor verdund aan achter de oren en op mijn polsen.

Ik geef toe, deze mama heeft soms extra emotionele support nodig en Valor is daarvoor mijn go to olie.

Aan het begin van de dag gaan een paar druppels Valor in de diffuser om ook Esmée te ondersteunen.

Staat er voor haar iets spannends op het programma? Valor kalmeert haar door deze olie aan te brengen op de polsen. Bij Esmée verdun ik de essentiële olie met een draagolie. Essentiële oliën zijn krachtig, zeker voor kinderhuidjes. Ook doe ik een druppel op haar armband met lavasteen zodat ze er ook gedurende de dag profijt van heeft.

Emotionele steun

Bij zelfvertrouwen komt meer kijken. Bijvoorbeeld spanning in het lichaam en geloof in jezelf. Daarom zijn er een aantal oliën die perfect aansluiten bij Valor.

Deze oliën zijn hiervoor ontzettend fijn: Joy, Believe, Vetiver en Highest Potential.

Joy: door spanning vergeten we vaak om te genieten. Laat deze olie weer wat joy brengen.

Believe: geloof in jezelf! Deze olie geeft je kind de kracht om er voor te gaan.

Vetiver: deze olie geeft rust en heeft een aardend effect. Bevordert de balans in het lichaam.

Highest Potential: alles is mogelijk. Dat laat deze olie zien. Geeft je kind kracht en ondersteunt zodat je kind zijn of haar dromen kan verwezenlijken.

Je kan deze oliën apart gebruiken of een mix van deze oliën gebruiken. Fijn om verdund aan te brengen op de polsen. Zo kan jouw kind er gedurende de dag aan ruiken.

Ontdek meer toepassingen van Valor

  • Dompel je onder in Valor. Deze olie is fijn om in het badwater te gebruiken. Voeg 4 tot 5 druppels (bij kinderen is 1 tot 2 druppels voldoende), samen met Epsom zout toe aan je badwater.
  • Breng een druppel verdund aan onder de voeten voor een goede nachtrust.
  • Breng verdund aan onder je voeten, nek en op je borst om rustig te worden en angst, paniek en spanning los te laten.
  • Breng verdund aan over het hart, nek, slapen en polsen voor meer zelfvertrouwen, moed en innerlijke kracht.
  • Breng 2 druppels verdund aan op de slapen en de nek om negatieve emoties en energie te weren en je innerlijke kracht te vergroten.

Ken jij Valor al? Wist je dat je deze olie in kan zetten voor een boost van het zelfvertrouwen? Nu je dit weet, ga je Valor een kans geven? Let me know!

Liefs Sjoukje

 

 

Affirmatieplan voor kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: