Hi! Leuk om je te ontmoeten

Misschien heeft iemand die je kent je gewezen op mijn website, je kwam één van mijn blogs tegen of je zag me op social media voorbij komen. Welk pad je ook hebt genomen, ik ben echt blij dat je er bent.

Deze site staat vol met ongelooflijke tips, tools en ideeën die je kunnen helpen jouw leven te veranderen. Hier begint ons avontuur samen.  


Wil je meer over mij weten?

Ik ben een hooggevoelig onderneemster, kindercoach, blogster, mama en ik leer liefdevolle mama's, zoals jij, tools inzetten om hun hooggevoelig kind te helpen helemaal zichzelf te zijn en in hun kracht te staan. 

Ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal en waarom ik doe wat ik doe? Check dan mijn "Over Sjoukje" pagina. Dat ben ik!

Alvast een paar weetjes over mij: Ik ben een Friezin in hart en nieren maar die toch voor de stad Groningen koos als hoofdkwartier voor Happy Hooggevoelige Kids. Ik geloof in grote impact door kleine stapjes te nemen. Hiervoor heb ik mijn tools verzameld in worksheets, printables en online programma's.

Ik ben helemaal verliefd op essentiële olie, leren, boeken, thee en heel veel chocola. En natuurlijk op mijn dochter Esmée die vaak de chocola al op heeft voordat ik er aan denk. 


Wil je mijn tips & tricks?

Ben je op zoek naar tips, tricks, tools, ideeën, inspiratie, motivatie, herkenning en geruststelling? 

Daarvoor is mijn blog. Met mijn blog wil ik je inspireren met de beste tools, jou motiveren en inspireren, want weet dat je er niet alleen voor staat. En soms is mijn blog een liefdevolle schop onder je kont. Want soms moet je gewoon in actie komen om iets te veranderen. Daarvoor ben ik jouw online cheerleader.   

Check hier mijn blog en laat je inspireren. Ben je op zoek naar een bepaald onderwerp? Klik dan op mijn favoriete categorieën en vind je weg op mijn blog. 


Wat zeggen andere mama's? 

"Prikkels de Baas is geweldig! Dank je wel. Praktische tips met een vleugje humor. Precies wat ik nodig heb". 

Sharon - Mama van Ronald


"Ik volg je tips elke week op en elke keer zie ik Maud meer zichzelf worden. Hooggevoeligheid is echt een superkracht. Dank je wel dat je ons dat ook laat voelen".  

Tineke - Mama van Maud


"Jouw hulp met essentiële olie is onbeschrijfbaar. Eindelijk slaapt Rachel de hele nacht door en wordt ze uitgerust wakker. Ze is weer ons eigen  vrolijke meisje. En wij kunnen ook weer slapen :)"  

Desiree - Mama van Rachel