Moedig je kind aan met liefdesbriefjes

Moedig je kind aan met een fijne boodschap

Moedig je kind aan met een verstopt cadeautje in de schooltas

Love is in the air!

Valentijnsdag is de dag van de liefde. En om wat extra liefde te verspreiden heb ik vandaag iets leuks voor jou.

Mijn liefdesbriefjes. Kleine briefjes waarmee jij jouw kind kan aanmoedigen en kan laten weten hoe speciaal jij hem of haar vindt.

Vaak zeggen we het te weinig. Door de waan van de dag, de drukte, schiet qualitytime er soms bij in. Even stilstaan en laten weten hoe blij je met elkaar bent. En wat is er nu leuker dan dit op een onverwachte manier te doen. Daar kunnen mijn liefdesbriefjes je goed bij helpen.

Wat zijn liefdesbriefjes?

Ik heb leuke kaartjes voor je ontworpen met een fijne boodschap zoals “Ik hou van jou”, “Ik mis je, tot vanavond!” Of met een aanmoedigen voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of toets, “Je kunt het!” En er zit zelfs eentje bij om je excuus aan te bieden. Misschien was je een beetje stekelig en door de ochtendspits hebben jullie het niet goed bij kunnen leggen. Dan helpt deze kaart je.

Misschien wil je liever zelf een boodschap mee geven. Ook dan helpen deze liefdesbriefjes je op weg. Wat wil je je kind laten weten? Wat vind je zo leuk aan je kind?

Laat het weten met een liefdesbriefje.

Hoe gebruik je liefdesbriefjes?

Oké, je weet nu wat liefdesbriefjes zijn, maar hoe gebruik je ze. Heel simpel.

Print de kaartjes uit en kies het kaartje dat bij de dag past. Staat er een toets op het programma en wil je succes wensen? Of wil je laten weten dat je zo trots als een pauw bent? Kies het kaartje wat goed voelt op dat moment.

Verstop het kaartje in de schooltas of het broodbakje. Bij de lunch heeft jouw kind dat een extra leuke verrassing. Want iedereen houdt toch van een klein cadeautje zo nu en dan?

Lamineer de kaartjes wanneer je ze in het broodbakje verstopt. Zo blijven ze mooi en kan je ze weer gebruiken.

Hier staat mijn cadeautje voor je klaar. Download en print de kaartjes zodat jij helemaal klaar bent om je kind te verrassen.

Liefdesbriefjes voor hooggevoelige kinderen

Welke ga jij als eerste in het broodbakje van jouw kind verstoppen?

Veel plezier!

Liefs Sjoukje

p.s. Stiekem ben ik ontzettend nieuwsgierig naar de reactie van jouw kind op jouw verrassing. Laat je het weten?

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: