Ontdek de magie van hooggevoeligheid en laat je kind stralen!

Verlang je naar balans binnen jouw gezinsleven? 

Overprikkeling kan in verschillende vormen naar voren komen, en kan het gezinsleven behoorlijk beïnvloeden. Misschien krijgt jouw kind bij wel een driftbui terwijl een ander kind in huilen uitbarst of zich terug trekt. Het wordt allemaal even te veel.

Deze reacties zijn natuurlijk heel logisch in onze maatschappij die zo snel draait. Van kinderen wordt verwacht dat ze met dit snelle ritme meedraaien maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Hooggevoelige kinderen zijn zich meer bewust van alle prikkels om hen heen, beleven deze intens en hebben meer tijd nodig om deze prikkels te verwerken. Hierin een balans vinden is moeilijk en soms is een beetje hulp nodig.

Deze eigenschap, waarmee je geboren wordt, wordt meestal als lastig ervaren. En dat kan het inderdaad zijn. Maar het is juist ook een hele mooie eigenschap. Een eigenschap die kan uitgroeien tot een unieke kracht in het leven. Zodra je weet hoe je de last kan omzetten naar een unieke kracht ontstaat er balans en kan je kind in zijn kracht staan.

Mijn diensten helpen jullie om weer te stralen! Samen gaan we op zoek naar deze unieke kracht. 

Kindermassage Hooggevoelige Kinderen

Kindermassage

Kindermassage is een cadeautje voor je kind maar ook voor jezelf. Liefdevolle aandacht is kostbaar. En stiekem ondersteun je je kind bij zijn of haar uitdagingen. Zonder dat je het door hebt. Zo leuk is het!

Online Programma's

In de Happy Kids Academie leer je online prachtige tools toepassen die je kind laten stralen! 

Samen aan de slag op een moment waarop het jou uitkomt. 

Happy Hooggevoelige Kids Online

Essentiële Olie

Essentiële olie zijn ontzettend krachtig en zijn een fijne ondersteuning voor hooggevoelige kinderen. Ik adviseer en begeleid je graag op je olie avontuur. 

Er zijn zoveel kindercoaches, waarom zou je voor mij kiezen?

 •  

  Ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet precies hoe hooggevoeligheid je leven kan beïnvloeden;

 •  

  Ik heb mijn hooggevoeligheid om gezet van een last naar een unieke kracht in mijn leven. Met deze kracht kan ik kinderen ondersteunen hetzelfde te bereiken;

 •  

  Ik heb me gespecialiseerd in technieken die kinderen kunnen ondersteunen en inzetten om overprikkeling de baas te zijn;

 •  

  Ik benader coaching als een leuk traject. Het hoeft niet zwaar te zijn en zo breng ik het ook niet. Hierdoor kunnen kinderen de technieken gemakkelijker toepassen in hun leven en het resultaat is sneller zichtbaar;

 •  

  Aandacht staat bij mij centraal. Aandacht voor jouw kind maar ik stimuleer ook aandacht tussen gezinsleden, een liefdevolle verbinding.

Twijfel je? Boek een gratis Happy Kids Sessie!

Ik beantwoord graag je vragen! Vraag een gratis Happy Kids Sessie van 15 minuten aan. In deze sessie worden je vragen beantwoord, we kunnen elkaar een beetje leren kennen en we kunnen kijken of we goed bij elkaar passen om een samenwerking aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om je te spreken. Wees welkom!