Ik geloof in grote impact door kleine stapjes met bewezen, effectieve, maar simpele tools

Als gevoelige mama van een net zo gevoelige dochter weet ik hoe hooggevoeligheid je leven kan beïnvloeden.

Dus ik ben aan het werk gegaan, heb tools getest (heel veeeel tools) en heb een blauwdruk gemaakt waarvan ik weet dat dit werkt. En nu zijn de online cursussen en tools all yours.

Hooggevoeligheid zou je leven niet zo moeten beïnvloeden. Het zou juist een krachtige superpower moeten zijn waarbij rust, balans, vrede met jezelf, in je kracht staan, en niet te vergeten, plezier, je gezinsleven moeten vullen. Dit is hoe ik mijn leven nu leef en waar ik jou wil helpen hetzelfde te doen.

Mijn online cursus

Welkom bij mijn cozy ontprikkelschool waar je kan genieten van een heerlijke mok thee in jouw yogabroek/pyjama/favo slobbertrui en samen met mij leert hoe je jouw ontspannen gezinsleven stap voor stap kan vormgeven.

Happy Hooggevoelig

Maak van hooggevoeligheid je geheime wapen

Coming soon!

6 weekse online cursus waarin ik jou de tools geef om van je hooggevoelige kind weer een happy hooggevoelig kind te maken. Ik neem je stap voor stap mee om je kind weer in zijn of haar kracht te zetten. Met geweldige bonussen, want ik hou van verrassingen!


Mijn printables

Mijn printables staan te popelen om te worden gedownload om jouw kind te ondersteunen. Van handige tools zoals mijn aftelkalenders, werkbladen met krachtige oefeningen tot het werken met affirmaties, I got you!