Ik geloof in grote impact door kleine stapjes met bewezen, effectieve, maar simpele tools

Als gevoelige mama van een net zo gevoelige dochter weet ik hoe hooggevoeligheid je leven kan beïnvloeden.

Dus ik ben aan het werk gegaan, heb tools getest (heel veeeel tools) en heb een blauwdruk gemaakt waarvan ik weet dat dit werkt. En nu zijn de online cursussen all yours.

Hooggevoeligheid zou je leven niet zo moeten beïnvloeden. Het zou juist een krachtige superpower moeten zijn waarbij rust, balans, vrede met jezelf, in je kracht staan, en niet te vergeten, plezier, je gezinsleven moeten vullen. Dit is hoe ik mijn leven nu leef en waar ik jou wil helpen hetzelfde te doen.

De Cursussen

Welkom bij mijn cozy ontprikkelschool waar je kan genieten van een heerlijke mok thee in jouw yogabroek/pyjama/favo slobbertrui en samen met mij leert hoe je jouw ontspannen gezinsleven stap voor stap kan vormgeven.

Happy Hooggevoelig

Maak van hooggevoeligheid je geheime wapen

6 weekse online cursus waarin ik jou de tools geef om van je hooggevoelige kind weer een happy hooggevoelig kind te maken. Ik neem je stap voor stap mee om je kind weer in zijn of haar kracht te zetten. Met geweldige bonussen, want ik hou van verrassingen, waaronder de Premium Starterkit met diffuser en twaalf essentiële oliën!


Liefdevolle Aandacht

Leer jouw kind masseren

Ontspannen, prikkels verwerken, verbinden met elkaar, meer zelfvertrouwen, goed slapen, om maar een paar voordelen te noemen. Kindermassage brengt zet je kind in zijn of haar kracht. Ik leer jou de fijne kneepjes van kindermassage, zodat jij vol vertrouwen jouw kind kan ondersteunen om een fijne manier. Maak je maar klaar voor gezellige, ontspannen tijden met jouw kind.


SuperPowers

Combineer twee superkrachten om te stralen

Leer om de superkracht, hooggevoeligheid, van jezelf en je kind te benutten door het inzetten van een andere superkracht: essentiële oliën. Essentiële oliën zijn krachtige cadeautjes van de natuur die jou helpen met de uitdagingen waar je binnen jouw gezin tegen aan loopt. Van ontspannen, afschermen van prikkels van buitenaf, van zelfvertrouwen tot goed slapen, alle uitdagingen gaan we te lijf met deze superpower.


Happy Kids Toolkit

Jouw online gereedschapskist

Al mijn tools verzameld, zodat jij altijd en overal jouw kind kan helpen om een uitdaging om te zetten naar een positieve ervaring. Het is zo belangrijk om de basis onder de knie te hebben. Jij weet precies wat je moet doen wanneer jouw kind even niet lekker in zijn of haar vel zit.


Sjoukje, ik heb je in real life nodig!

Heb je advies, begeleiding of dat extra zetje nodig? Ik ben er voor je.

Essentiële olie

Gebruik de kracht van de natuur om je goed te voelen

Had ik het al gezegd? I loooove essentiële oliën. Nadat ik bijna niet meer normaal kon functioneren door slaapgebrek was daar Cedarwood. Deze olie heeft mijn leven veranderd en ik kan het niet laten om mijn liefde voor deze krachtpatsers met jou te delen. Je advies geven en begeleiden naar een natuurlijke leefstijl is wat ik het allerliefste doe.


Dare to Dream

Maak een impact en werk met mij samen aan jouw droom

Essentiële olie hebben niet alleen persoonlijk een grote impact op mijn leven gehad. Samen met mijn team mag ik dagelijks mensen ondersteunen met de oliën, waardoor ik ook een impact kan maken op andere mensen. Ik mag werken waar, hoe, wanneer en met wie ik wil. Wil jij ook deze vrijheid ervaren? Je bent van harte welkom in mijn team.