Maak je huis monster vrij

 

Monsterspray, maak je huis monstervrij

Maak je huis monstervrij

Wahhh, overal zitten monsters. Ik kan zo echt niet slapen hoor!

Heeft jouw kind ook moeite om in slaap te komen omdat er vervelende monsters in de kamer zitten? Onder het bed, achter de gordijnen, in de kast, ze kunnen overal zitten.

Als ouder kan het je wanhopig maken. Want het bedritueel duurt zo ontzettend lang, je wilt dat je kind genoeg slaap krijg én je wilt de avond graag afsluiten met een beetje tijd voor jezelf. Want ook jij moet weer opladen na een drukke dag.

Vooral kinderen in de peuterleeftijd hebben hier last van. Ze hebben vaak een grote fantasie. Schaduwen vormen de monsters en overal horen ze griezelige geluiden. Naast fantasie kan stress ook een rol spelen, vooral bij wat oudere kinderen. Bijvoorbeeld stress door naar een nieuwe klas te gaan of na een spannend boek of film.

Monsters verjagen

Hoe zou het zijn wanneer jij een echter monster jager zou worden? De held van jouw kind. Dat ben je natuurlijk al maar door de monsters de verjagen scoor je echt punten.

Laat de magie van essentiële olie je een handje helpen. Met behulp van deze olie kan je een geweldige anti monsterspray maken. Dit is het recept:

Vul een lege sprayflacon met afgekookt water
Voeg hier enkele druppels (5 a 7) Lavender en Peace & Calming aan toe
Schud de fles goed voor gebruik

En je bent helemaal klaar om de monster te verjagen.

Monsterspray

Een extra voordeel is dat je beddengoed ook ontzettend lekker ruikt. Drie in één dus: anti monsterspray, linnenspray en lekker slapen spray. Zo gaat jou kind een rustige nacht tegemoet. En jij ook.

Samen

Maak samen met je kind de monsterspray. Dit is zo leuk om samen te doen en zodra het tijd is om naar bed te gaan kan je kind zelf, of met behulp van jou, de monsters weg sprayen zodat je kind rustig kan gaan slapen.

Is dit de enige fijne combinatie om lekker te slapen? Nee, zeker niet. Hier zijn er nog een aantal die je zou kunnen toevoegen aan je spray. Orange, Bergamot, Gentle Baby en Stress Away. Laat je kind twee oliën kiezen. Dan weet je zeker dat de geur in de smaak valt.

Lavender

Lavendel is de bekendste essentiële olie. Wat wordt je daar lekker rustig van. Het helpt je kind heerlijk te slapen.

Peace & Calming

Deze olie ken je misschien nog niet: Peace & Calming. Het is een heerlijke olie speciaal ontwikkeld voor kinderen. Kalmeert na een drukke dag. En helpt bij het loslaten van negatieve emoties en vermindering van angst en spanning.

Wil je je sprayflacon net even wat leuker maken? Dan heb ik een cadeautje voor jou. Je kan mijn spraylabels inclusief recept gratis downloaden. In mijn Facebookgroep Happy Kids Olie staat dit cadeautje ook voor je klaar!

Doei monsters, hallo nachtrust.

Liefs Sjoukje

Essentiële olie hooggevoelige kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: