Lekker in je vel met kindermassage

Kindermassage

Lekker in je vel met kindermassage

Wist je dat de huid het grootste orgaan is van het menselijk lichaam? De huid heeft een gemiddeld gewicht van bijna 11 kilo! Wauw, dan moeten we er ook goed voor zorgen.

Ieder mens heeft het nodig om aangeraakt te worden. Aanraking is een levensbehoefte. En hoe fijn is het om even samen met je kind te knuffelen. Een knuffel doet wonderen.

Maar maken we nog wel echt tijd voor een knuffel? Tegenwoordig zitten we steeds vaker op het wereld wijde web. De telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We zijn altijd connected maar niet echt met elkaar.

Oxytocine zorgt er voor dat we weer echt met elkaar in contact komen. Geef daarom eens wat vaker een knuffel. Maar ook kindermassage zorgt ervoor dat dit gelukshormoon vrijkomt waardoor je kind weer lekker in zijn of haar vel zit.

En kost dit veel tijd? Nee, juist niet. Je kan een korte kindermassage geven in spelvorm. Het is zo leuk dat je het steeds meer wil gaan doen. En het levert je alleen maar meer tijd op. Omdat je kind beter in zijn of haar vel zit hoef je minder tijd te besteden aan je zorgen maken over je kind en een oplossing bedenken voor deze zorgen.

Vandaag heb ik weer een paar kindermassages voor jou ter inspiratie.

De Tandpastatube Kindermassage

De Boomstam Kindermassage

De Glijbaan Kindermassage

Bij de kapper kindermassage

Let op! Dit zou wel eens jullie favoriet kunnen worden 🙂

Geniet van jullie mooie moment samen!

Liefs Sjoukje

 

Affirmatieplan voor kinderen

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: