Kleding voor hooggevoelige kinderen

Kriebelvrije kleding voor hooggevoelige kinderen

Ontdek kriebelvrije kleding voor hooggevoelige kinderen

Het kriebelt!!!

Heeft jouw kind dat ook? Sokken die kriebelen, shirtjes die kriebelen…

Heb jij net dat ene leuke jurkje gevonden, wil jouw kind het niet aan. Zo ligt er in Esmée haar kast veel kleding die maar een paar keer is gedragen, die uiteindelijk door haar zijn afgekeurd in verband met kriebel.

En denk eens aan al die ruzie en daardoor energie die het je kost. Zeker voor het naar school gaan is het beter om geen discussie aan te gaan over wat te dragen. Je wilt immers wel op tijd komen.

En nu dan?

Hallo Sam!

Kriebelvrije kleding voor hooggevoelige kinderen

Gelukkig denkt Sam anders. Sam is er voor gevoelige kinderen, van kinderen die niet van etiketten en naden in kleding houden.

Aan de buitenkant van de kleding zie je het nog niet, alle kracht zit aan de binnenkant. De kleding is zo gemaakt dat het zo weinig mogelijk prikkels geeft wanneer jouw kind het aantrekt en draagt. De binnenkant is superzacht en goed afgewerkt, waardoor er geen vervelende afleidingen zijn zoals die irritante randjes, naden, stiksels of draden.

Geen labels in kleding voor hooggevoelige kinderen

Wat een uitkomst!

Klik hier om een kijkje te nemen in de collectie van Sam.

Ken jij Sam al?

Liefs Sjoukje

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!