Fijne kerstdagen met de kerstkindermassages

 

Kerst kindermassage

Fijne kerstdagen met de kerstkindermassages

Yeah, nog een paar dagen en de kerstvakantie breekt aan. Misschien voel je wel dat het tijd is voor wat rust. Ik ben er zeker aan toe 🙂 En ik merk dat het bij Esmée ook wel even genoeg is geweest. Wat is er weer veel gebeurd. Vooral december is een drukke maand. Natuurlijk ook allemaal leuke dingen. Maar ook die moeten verwerkt worden. En hooggevoelige kinderen verwerken prikkels juist intens, wat ontzettend veel energie kost. Om je te helpen met het verwerken en loslaten van deze prikkels heb ik net zoals bij de Sinterklaastijd voor jou en je gezin drie fijne kerstmassages in petto.

Kerst is een tijd van verbinding. Fijn samenzijn met je gezin. Neem de tijd voor elkaar. Daarvoor zijn deze korte kindermassages ideaal. Ik laat de grepen zien maar maak er zeker je eigen verhaal van. Zo wordt dit mooie moment nog specialer.

En je weet, ervaring is niet nodig. Je doet het altijd goed. Liefdevolle aandacht is voldoende.

Ga je mee de kerstboom optuigen?

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom. Hoe ziet jullie kerstboom eruit? Doe je lichtjes in de boom, de slingers, de ballen. Maak je boom zo mooi als jij dat wilt.

Zullen we een sneeuwpop maken?

We hebben hier al even kunnen genieten van de sneeuwpret. We kunnen de sneeuw ook naar binnen halen. Vlokjes vallen zachtjes op de rug van jouw kind. En de sneeuwpop mag ook niet ontbreken.

Yes, schaatsen!

Ga je mee naar de ijsbaan. Superveel rondjes maken.

Gaan jullie ook aan de slag met deze leuke kindermassages? Laat het me weten in een bericht onder deze blog.

Liefs Sjoukje

Affirmatieplan voor kinderen

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: