Invloed van de volle supermaan op hooggevoelige kinderen

Volle supermaan van 9 maart 2020

Ontdek de invloed van de Volle Supermaan van 9 maart 2020

De volle maan staat weer voor de deur. Morgen 9 maart om 18.48 uur is het tijd om naar buiten te gaan en de volle maan te bewonderen. Want wat is ze mooi.

En deze volle maan is extra speciaal. Het is namelijk een supermaan. De maan lijkt er groter uit te zien en geeft meer licht. Wanneer er sprake is van een supermaan staat de maan relatief dichterbij de aarde. Er zijn dit jaar twee supermanen. De eerste is morgen en de tweede is op 8 april.

Als hooggevoelig persoon kan je veel last hebben van de volle maan. Slecht slapen, onrustig, emotioneel en zelfs hoofdpijn, grieperig of duizeligheid kunnen voorkomen. En de supermaan doet er nog een schepje bovenop.

Heb je wel eens gehoord van chakra’s? Er wordt gezegd dat jouw chakra’s meer openstaan bij een supermaan. De energie van de maan komt daardoor nog sterker binnen. De verschijnselen kunnen dus extra intens zijn.

Thema

De volle maan van 9 maart wordt Sneeuwmaan genoemd. Maar krijgt ook wel de namen Hongersmaan en Stormmaan.

Het thema van deze volle maan is ontkiemen en schoonmaken. Denk er eens over na waar jij kiemkracht aan wil geven. Wat is je plan, wat wil je laten groeien? En daarnaast is het belangrijk om los te laten wat jouw plan in de weg staat.

Mercurius retrograde

Deze volle maan brengt ook een mooie periode. Want naast dat dit een supermaan is is het ook het einde van Mercurius retrograde. Mercurius retrograde heeft chaos en ellende veroorzaakt. Dat is nu voorbij. Er komt nu orde in de chaos. Het is tijd voor positiviteit en goede gevoelens.

De volle maan is het startsein voor deze positieve gevoelens. Maar we kunnen haar een handje helpen natuurlijk. En hoe kan dat nu beter dan met Joy!

Essentiële olie

Joy is een mix van essentiële oliën die vreugde brengt. Deze olie heeft een positieve werking op je emoties en stemming. Emoties van liefde geluk en vertrouwen worden aangewakkerd. Joy helpt je om emotionele blokkades los te laten. Dat kunnen we wel gebruiken toch?

Joy heeft een vrouwelijke, romantische geur, dus het is geen straf om deze olie te gebruiken.

Leven met de maan

Houd jij bij wat de stand van de maan is? Je weet dan wanneer je actie moet nemen en wanneer het tijd is om een stapje terug te nemen, om uit te rusten en op te laden.

Mijn favoriete boek die ik hiervoor gebruik is Leven met de Maan van Yasmin Boland. Het enige wat jij hoeft te doen is de stand van de maan in de gaten te houden. Yasmin vertelt je wat je bij die betreffende maanstand het beste kan doen.

Op deze manier vecht je niet meer met de maan maar leef je met de maan. Dat maakt het een stuk gemakkelijker. En je bent niet meer zo streng voor jezelf. Want soms kan je het helemaal niet gebruiken dat je slecht slaapt, je hebt misschien een belangrijke afspraak staan tijdens de volle maan periode. Wanneer je leeft met de maan kan je beter plannen en zorg je beter voor jezelf.

En ook niet onbelangrijk… je weet ook precies wanneer jouw gevoelig kind uit bed komt om heerlijk tegen jou aan te kruipen.

Heb jij veel last van de energie van de volle maan?

Happy Full Moon ♥

Liefs Sjoukje

 

 

Affirmatieplan voor kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: