Hoe start ik met essentiële olie?

Hoe start ik met essentiële olie?

Er zijn zoveel verschillende essentiële oliën, waar begin je?

Mijn gratis minicursus helpt je op weg. Je leert de basis kennen van het gebruiken van essentiële olie binnen jouw gezin. Meld je hier gratis aan!

Happy Kids Olie Minicursus

Neem eens een kijkje in mijn besloten Facebookgroep Happy Kids Olie. Hier deel ik alles wat ik weet over essentiële olie. Elke maand is er een online class met een speciaal thema. En ik geef regelmatig goodies weg 🙂

Wil jij goed starten met jouw olie avontuur? Kies dan voor de Premium Starterkit. Deze kit bevat een diffuser en de twaalf meest gebruikte essentiële oliën. Ik noem deze kit mijn Happy Box. Benieuwd wat er in de Starterkit zit? Hier vind je alle informatie.

En wees gerust, wanneer je via mij de Starterkit aanschaft, sta je er niet alleen voor. Ik ondersteun je op jouw olie avontuur. Voor vragen en advies kan je altijd bij mij terecht.

Premium Starterkit Young Living

Wil je niet direct een heel pakket aanschaffen? Geen probleem, het is ook mogelijk om met losse oliën te starten. Deze stemmen we af op wat jij en jouw gezin nodig hebben. Stuur me een mailtje naar info@happyhooggevoeligekids.nl en ik geef je gericht advies.

 

Share the love

About the Author