Kijk jij op tegen de zomervakantie?

Je hebt behoefte aan rust, aan even niets moeten. Gelukkig is het bijna vakantie!

Geeft dit jou een dubbel gevoel?

Vakantie is fijn maar geeft ook ontzettend veel stress.

Jouw kind is even de weg kwijt door het ontbreken van de structuur.  

Pff... was de zomervakantie maar voorbij.

Joepie, vakantie!

Eindelijk tijd om bij te komen, te ontprikkelen, weer nieuwe energie op te doen en fijn samen zijn met elkaar. Dit is extra fijn voor hooggevoelige kinderen die dagelijks zoveel indrukken op doen, intens beleven en diep verwerken. Tenminste… dat zou je zeggen. Niets blijkt minder waar te zijn. Het blijkt juist dat de vakantie niet fijn verloopt. Zeker niet in het begin. Je kind is niet te genieten. En dan moet je nog zes lange weken.  

Herken je dit?

 • Je kind is snel overprikkeld
 • Je kind heeft woedeaanvallen of trekt zich terug
 • Je kind verveelt zich constant
 • Je kind heeft moeite met slapen
 • Je kind is helemaal uit zijn of haar doen
 • De sfeer is om te snijden
 • Er is constant strijd
 • Het lukt je kind niet de vele prikkels te verwerken

Je bent er even tussen uit. Je kijkt er naar uit om heerlijk vakantie te vieren. Maar jouw lieve hooggevoelige kind is helemaal van slag. Vermoeid, jammeren of is niet meer voor rede vatbaar. Aahhhh, het enige wat je nog wilt, is gewoon naar huis gaan.

Denk je nu: ‘Ja, dit gaat over mijn kind, dit is mijn zomervakantie!’?

Dan nodig ik jou graag uit voor mijn online programma Happy Summer. Je kan vandaag al starten.

In dit programma krijg je effectieve tips en krachtige tools aangereikt die je helpen om van deze zomervakantie een Happy Summer te maken. Een zomervakantie zonder stress. 

Heb jij soms het gevoel dat je tekortschiet als moeder?

Hooggevoelige kinderen reageren sterker op wat er om hen heen gebeurt dan hun niet-hooggevoelige leeftijdsgenootjes. Ze kunnen overstuur raken van een beladen sfeer, voelen zich gestrest bij veranderingen of onverwachte gebeurtenissen en zijn erg begaan met anderen. 

Logisch dus dat een hooggevoelig kind zich soms overweldigd voelt in een wereld die zo sterk binnenkomt.

En wat gebeurt er wanneer je structuur uit het leven van een hooggevoelig kind haalt? Hooggevoelige kinderen houden niet van veranderingen. En tijdens de vakantie zijn er juist ontzettend veel veranderingen.  

En wat gebeurt er wanneer je samen met je gezin er op uit gaat?

Nieuwe omgeving, je slaapt in een ander bed, de temperatuur is anders, het ruikt anders, nieuwe mensen om je heen, vreemde taal, andere sfeer, ander eten. Wow, allemaal nieuwe prikkels. Al deze prikkels kunnen stress opleveren.

Niet verwonderlijk dus dat de zomervakantie vaak erg stressvol is. Maar lieve mama, je bent niet de enige die hiermee worstelt en je schiet niet tekort. Je beschikt alleen nog niet over de tools die je nodig hebt om je prachtige hooggevoelige kind te kunnen helpen.

Maak van je zomervakantie een Happy Summer

In mijn online programma Happy Summer geef ik jou de tips en tools om van jouw zomervakantie een Happy Summer te maken.

Na het volgen van dit programma:

 • weet je precies wat je moet doen ter voorbereiding op de vakantie
 • weet je waar je op  moet letten tijdens de vakantie
 • weet je hoe je een goede start kan maken van het nieuwe schooljaar na de vakantie
 • slaapt je kind beter en wordt hij/zij uitgerust wakker
 • heeft je kind meer zelfvertrouwen
 • weet je kind op welke manier hij/zij de prikkels van de dag kan verwerken
 • weet jij beter hoe je je kind kunt helpen en voel je je niet meer zo gefrustreerd
 • geniet jij van een zomer zonder stress, een Happy Summer!

Happy kids, happy mama

Waarom werken met mij?

Hi, ik ben Sjoukje. Moeder van de 8-jarige Esmée en kindercoach voor hooggevoelige kinderen. Als moeder van een hooggevoelig kind ben ik tegen dezelfde dingen aangelopen als jij. Ook ik heb soms met mijn handen in het haar gezeten en me afgevraagd wat ik verkeerd deed als moeder.


Nu heb ik mijn ervaringen omgezet in Happy Summer en wil ik jou helpen om een zomervakantie zonder stress tegemoet te gaan. Zodat jouw hooggevoelige kind ook tijdens de zomervakantie straalt. 

Het programma


In het online programma Happy Summer krijg je de beschikking over vier modules vol tips en tools. Je gaat aan de slag met krachtige oefeningen die je kind helpen in zijn of haar kracht te staan. Met Happy Summer heb je alles binnen handbereik om van jouw zomervakantie een Happy Summer te maken. Een zomervakantie zonder stress.

Happy Summer

Happy Summer

Deze module wijst je de weg. Waar begin je en hoe pas je het programma toe op een manier die bij jou en je gezin past? De basis van Happy Summer.

Happy Summer Tips

Happy Summer Tips

Wat kun je doen ter voorbereiding van, tijdens en na de vakantie? In deze module vind je ontzettend veel effectieve tips die je direct kunt toepassen om een zomervakantie zonder stress tegemoet te gaan. 

Happy Summer Tools

Happy Summer Tools

Bij Happy Summer krijg je krachtige oefeningen tot je beschikking die het zelfvertrouwen van je kind vergroten. Deze tools zijn fijn om altijd toe te passen, dus niet alleen tijdens de zomervakantie. 

Ontprikkelen

Ontprikkelen

Prikkels moeten verwerkt worden om lekker in je vel te kunnen zitten. Overprikkeling is stress die vast gaat zitten in het lichaam. Hoog tijd om manieren te verkennen om te ontprikkelen.

Kindercoach Groningen

Jouw investering

Wil jij ook leren hoe je je hooggevoelig kind kan ondersteunen? Om van jouw zomervakantie een Happy Summer te maken?

Voor slechts € 69,- ga je direct van start met mijn programma met bewezen effectieve tips en oefeningen. 


Let op! Aanmelden kan tot en met 7 juli. 

Wat zegge​n andere mama's?


"


Strijd op de achterbank, de hele vakantie jammeren, ik was het zo zat. Ik was zo blij dat school weer begon. Gelukkig kwam Sjoukje op mijn pad. Ik pas de tips elke vakantie toe en we doen de oefeningen regelmatig. Geen stress meer! De vakantie mag nu wel wat langer duren :)  


Linda

 Mama van Mats & Roos 

"


Wat kan de vakantie lang zijn. Ik heb alles geprobeerd om het een beetje leuk te houden maar door harder mijn best te doen werd het niet beter. 

Door de tips van Sjoukje heb ik het 'alles goed willen doen' los kunnen laten en pas ik nu de tips toe die werken. 


Josje

 Mama van Sam & Mark

"


Ik keek zo tegen de vakantie op. Elke keer weer hetzelfde liedje. Niet fijn voor ons maar ook niet voor Debbie. Ik zag dat ze niet lekker in haar vel zat. De oefeningen die we samen hebben gedaan hebben haar weer zelfvertrouwen gegeven en ze zit weer lekker in haar vel. Ik kijk niet meer op tegen de vakantie!


Wilma
 Mama van Debbie

De belangrijkste vragen op een rij


Hoelang duurt het online programma? 

Het programma heeft vier modules waar je na je aanmelding direct gebruik van kunt maken. Je volgt het programma in je eigen tempo.

Lukt het je nu niet om de lessen te volgen? Geen probleem. Zolang deze cursus bestaat, behoud je toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus lekker in je eigen tempo aan de slag.

Online? Hoe werkt dat precies?

Het enige wat je nodig hebt, is een computer, laptop of tablet/mobiel met internetverbinding. Op deze manier kun je overal en op elk moment inloggen. Je kunt het cursusmateriaal direct bekijken en ermee aan de slag. Ideaal, je hoeft de deur niet meer uit.  

Hoeveel tijd kost het online programma?

Als je echt resultaat wilt zien, is het belangrijk om de tips toe te passen en te oefenen. Hoe groter jouw inzet, hoe beter het resultaat. 

Ik meld me aan, en dan?

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving en dan kun je direct inloggen.  

Ik twijfel nog, ik heb vragen.

Als je op deze website terecht bent gekomen, heb je misschien al van alles geprobeerd om je hooggevoelige kind beter in zijn/haar vel te laten zitten. Logisch dus dat je zeker wilt weten of dit programma echt iets voor jou en jouw kind is. Heb je vragen of twijfels? Mail ze naar info@happyhooggevoeligekids.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! 

© Happy Hooggevoelige Kids   I   Privacy Policy  I   Disclaimer