Is jouw kind hooggevoelig en vind je het lastig om hem of haar goed te helpen?

Happy Hooggevoelig

Herken je dit?

 • Je kind is snel overprikkeld
 • Je kind neemt gemakkelijk gevoelens van anderen over
 • Je kind heeft vaak een ‘vol hoofd’
 • Je kind heeft moeite met slapen
 • Je kind staat vaak langs de zijlijn, doet niet mee
 • Je kind heeft moeite om zijn/haar grenzen aan te geven
 • Je kind is erg onzeker
 • Je kind is erg perfectionistisch en bang om te falen

Denk je nu: ‘Ja, dit gaat over mijn kind!’?

Dan nodig ik jou graag uit voor mijn 6-weekse online programma Happy Hooggevoelig

In dit programma gaan we samen aan de slag om van jouw hooggevoelige kind weer een happy hooggevoelig kind te maken.

Happy Kids, Happy Mama

Heb jij soms het gevoel dat je tekortschiet als moeder?

Hooggevoelige kinderen reageren sterker op wat er om hen heen gebeurt dan hun niet-hooggevoelige leeftijdsgenootjes. Ze kunnen overstuur raken van een beladen sfeer, voelen zich gestrest bij veranderingen of onverwachte gebeurtenissen en zijn erg begaan met anderen. 

Logisch dus dat een hooggevoelig kind zich soms overweldigd voelt in een wereld die zo sterk binnenkomt.

En hoewel hooggevoeligheid een prachtige eigenschap is, kan het ook knap lastig zijn voor kind en ouders. Want wat doe je bijvoorbeeld als je kind een woedeaanval krijgt? Of als hij/zij zich terugtrekt? Onbereikbaar wordt voor jou?

Op zo’n moment zit je als moeder met de handen in het haar en kun je het gevoel hebben dat je tekortschiet.

Maar lieve mama, je bent niet de enige die hiermee worstelt en je schiet niet tekort. Je beschikt alleen nog niet over de tools die je nodig hebt om je prachtige hooggevoelige kind te kunnen helpen.

Maak van je hooggevoelige kind weer een happy hooggevoelig kind

In mijn online programma Happy Hooggevoelig geef ik jou de tools om van je hooggevoelige kind weer een happy hooggevoelig kind te maken.

Na het volgen van dit programma:

 • kan je kind zichzelf beter afschermen tegen prikkels van buitenaf
 • weet je kind beter wanneer het tijd is om rustig aan te doen
 • weet je kind op welke manier hij/zij de prikkels van de dag kan verwerken
 • slaapt je kind beter en wordt hij/zij uitgerust wakker
 • heeft je kind meer zelfvertrouwen
 • heeft je kind zijn/haar hooggevoeligheid beter geaccepteerd
 • weet jij beter hoe je je kind kunt helpen en voel je je niet meer zo gefrustreerd
 • ervaar jij meer rust en balans in het gezin

Happy kids, happy mama

Waarom werken met mij?

Hi, ik ben Sjoukje. Moeder van de 9-jarige Esmée en kindercoach voor hooggevoelige kinderen. Als moeder van een hooggevoelig kind ben ik tegen dezelfde dingen aangelopen als jij. Ook ik heb soms met mijn handen in het haar gezeten en me afgevraagd wat ik verkeerd deed als moeder.


Nu heb ik mijn ervaringen omgezet in de methode Happy Hooggevoelig en wil ik jou helpen je hooggevoelige kind weer te laten stralen. Want er zit een unieke kracht in jouw kind en die gaan we samen – jij, je kind en ik – ontdekken!

Het programma + bonussen


In het online programma Happy Hooggevoelige ga je 6 weken lang aan de slag met krachtige oefeningen die je leren hoe je je kind kunt helpen een kracht te maken van zijn/haar hooggevoeligheid. Je krijgt de beschikking over mijn Happy Kids Toolkit en ik ben je persoonlijke coach.

De eerste stap

Week 1: we verdiepen ons in de term hooggevoeligheid. Want pas als jij begrijpt wat hooggevoeligheid precies is, begrijp je je kind ook beter.

Gevoelig & School

Week 2: school is niet zo gemakkelijk voor hooggevoelige kinderen. Waardoor komt dit en wat kun je eraan doen?

Spanning onder controle

Week 3: wat doet spanning met je lijf en hoe kunnen we meer ontspannen?

Mijn grenzen

Week 5: hoort dit bij mij of toch bij iemand anders? Al die prikkels kunnen ontzettend verwarrend zijn. Tijd om je eigen grenzen te leren kennen en ze af te bakenen.

Mijn rustmoment

Week 4: rust is het toverwoord voor hooggevoelige kinderen. Maar hoe zorg je voor meer rust, zodat er meer balans ontstaat?

Mijn kwaliteiten

Week 6: hooggevoeligheid is een prachtige eigenschap. Deze week gaan we onze kwaliteiten ontdekken en leren we hoe we die goed kunnen inzetten.

Bonussen


 • Mijn online programma Liefdevolle Aandacht t.w.v. € 79,-, waarin ik je stap voor stap leer hoe je kindermassage toepast binnen jouw gezin
 • Besloten Happy Hooggevoelig Communtiy op Facebook waarin je mij en andere ouders van hooggevoelige kinderen vragen kunt stellen en je ervaring met elkaar kan delen
 • Happy Kids Aftelkalenders t.w.v. € 7,50 waarmee je ritme en structuur biedt aan je kind door op een leuke manier af te tellen naar een spannende gebeurtenis zoals de verjaardag of sinterklaasavond
 • Masterclass Yoga voor Mama t.w.v. € 25,- waarbij het om jou gaat. Tijd voor jezelf is belangrijk om er helemaal voor jouw kind te kunnen zijn
 • De Premium Starterkit van Young Living t.w.v. € 171,52
 • Extra Bonus! Mijn online programma SuperPowers t.w.v. € 89,-. In dit programma leer je essentiële olie op een goede en veilige manier inzetten om je kind te ondersteunen bij de uitdagingen die hooggevoeligheid met zich meebrengen.

Ja, je hebt heb goed gelezen hoor, je krijgt bij aanschaf van Happy Hooggevoelig de Premium Starterkit van Young Living helemaal gratis!


Je krijgt dus voor ruim € 370,- aan bonussen! Hoe tof is dat?!


Waarom deze speciale bonussen?


Met Happy Hooggevoelig geef ik je alle tools om je kind en jezelf te ondersteunen om van hooggevoeligheid echt een kracht te maken. Essentiële oliën komen ook aan bod. Maar aan alleen informatie heb je niets, je moet het ervaren.

Daarom ga ik een stapje verder. En krijg je bij Happy Hooggevoelig de Premium Starterkit van mij cadeau!

Premium Starterkit Young Living
Kindercoach Groningen

Jouw investering

Wil jij ook leren hoe je van je hooggevoelige kind weer een happy hooggevoelig kind maakt? Voor € 247,- ga je 6 weken lang samen met je kind aan de slag met bewezen effectieve oefeningen. 

Wat zegge​n andere mama's?


"


Wat een verademing! Geen strijd meer thuis door oefeningen en begeleiding van Sjoukje. Heerlijk om mijn dochter zo te zien opleven, ze staat nu echt in haar kracht. Dank je wel!


Monique 

 Mama van Rosanne 

"


Het plezier is weer terug bij mijn dochter. Dus ook bij mij! Super goede oefeningen die mijn dochter nog steeds regelmatig doet. Ze kan zich beter afschermen van andere mensen en voelt zich niet meer anders dan andere kinderen. Ze vindt het inmiddels leuk om gevoelig te zijn!  


Rebecca
 Mama van Julia & Mathijs

"


Wat zat ik met de handen in het haar. Ik wou mijn zoon zo graag helpen maar ik wist niet hoe. De tools die ik van Sjoukje heb gekregen maken het verschil bij ons thuis. Hij is weer helemaal zichzelf. 


Jolanda
 Mama van Rogier & Evan

De belangrijkste vragen op een rij


Hoelang duurt het online programma? 

Het programma duurt 6 weken. Elke week komt er in de online leeromgeving een les vrij. De bonussen komen in de 3e week vrij. Lukt het je nu niet om de lessen te volgen? Geen probleem. Zolang deze cursus bestaat, behoud je toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus lekker in je eigen tempo aan de slag.

Online? Hoe werkt dat precies?

Het enige wat je nodig hebt, is een computer, laptop of tablet/mobiel met internetverbinding. Op deze manier kun je overal en op elk moment inloggen. Je kunt het cursusmateriaal direct bekijken en ermee aan de slag. Ideaal, je hoeft de deur niet meer uit.  

Hoeveel tijd kost het online programma?

Als je echt resultaat wilt zien, is het belangrijk om te oefenen. Ga hierbij uit van minimaal 2 à 3 uur per week. Hoe groter jouw inzet, hoe beter het resultaat. 

Wanneer ontvang ik de Starterkit?

Zodra je je hebt ingeschreven voor Happy Hooggevoelig ontvang je een mail over de Starterkit. Wanneer wij jouw voorkeur voor diffuser hebben ontvangen gaan we jouw Starterkit bestellen en ontvang jij zo spoedig mogelijk jouw Happy Box! 

Mag ik zelf de diffuser uitkiezen?

Ja! Bij de Starterkit kan je kiezen uit de Dewdrop of Desert Mist diffuser. In de 1e mail die je ontvangt na aanmelding, ontvang je meer informatie over deze diffusers en hoe je kan aangeven wat jouw keuze is. 

Krijg ik hulp bij het gebruik van de kit?

Jazeker! Voor advies en informatie kan je bij mij terecht. Daarnaast wordt je toegevoegd aan de Happy Oilers Community waarin je classes, recepten, tips & tricks vindt over de essentiële oliën. 

Heb je al een Starterkit?

Er wordt een account voor jouw aangemaakt bij Young Living. Op deze manier ben je zeker van goede garantie op jouw diffuser. Heb je al een account? Het is niet mogelijk om twee accounts met dezelfde gegevens aan te maken. Neem in dit geval even contact met ons op via info@happyhooggevoeligekids.nl. 

Ik meld me aan, en dan?

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving en dan kun je direct inloggen. De 1e les wordt direct vrijgegeven. In de 1e mail ontvang je meer informatie over de Premium Starterkit.  

Ik twijfel nog, ik heb vragen.

Als je op deze website terecht bent gekomen, heb je misschien al van alles geprobeerd om je hooggevoelige kind beter in zijn/haar vel te laten zitten. Logisch dus dat je zeker wilt weten of dit programma echt iets voor jou en jouw kind is. Heb je vragen of twijfels? Mail ze naar info@happyhooggevoeligekids.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! 

© Happy Hooggevoelige Kids   I   Privacy Policy  I   Disclaimer