Alle tools in handen om je kind te ondersteunen

Jouw kind in z'n kracht door praktische, direct toepasbare tools


Loopt jouw kind tegen uitdagingen aan?

 • Slaapt je kind slecht?
 • Heeft je kind last van woedeaanvallen?
 • Durft je kind geen fouten te maken? En herken je daar perfectionisme in?
 • Vindt jouw kind het moeilijk grenzen aan te geven?
 • Ervaart jouw kind emoties als heel heftig en weet hij of zij niet hoe zich hiervan af te schermen?
 • Heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen? 

Dit zijn echt kenmerken van hooggevoeligheid. Wat kan het toch heftig zijn voor een hooggevoelig kind. Zeker wanneer je kind voor het eerst naar de basisschool gaat. Maar ook wanneer je kind al wat langer naar school gaat. Er wordt steeds meer van jouw kind verwacht, waardoor ook de prikkels toenemen. 

Je wilt dat je kind aansluiting vindt binnen de groep maar dit lukt niet altijd omdat ze zich zo anders voelen. Hooggevoelig zijn is echt niet altijd makkelijk. Je ziet je kind eronder lijden, ze modderen maar wat aan en je merkt dat het plezier weg is. 


Je wilt helpen maar je weet niet hoe? 

Inmiddels weet ik hier alles van. Ik ben zelf hooggevoelig en ik heb een hooggevoelige dochter.

Als kind wist ik ook niet hoe ik hier mee om moest gaan. Ik zat ook te vechten tegen deze uitdagingen. Ik voelde me zo anders en onbegrepen. En ik had het grootste verlangen om normaal te zijn.

Tot het moment dat ik ontdekte dat er tools waren om beter met mijn hooggevoeligheid om te kunnen gaan. Die kans greep ik aan. Het vergt oefening. En hier kun jij je kind bij helpen.  

Op een gegeven moment voelde ik dat hooggevoeligheid geen uitdaging meer was. Natuurlijk was het er nog steeds maar ik kon het zien als kracht. En ik kon mezelf accepteren, hooggevoeligheid hoort gewoon bij mij en dat is oké. 

Ook nu val ik nog wel eens terug maar door de tools die ik heb geleerd weet ik dat dat niet lang duurt. Wat een opluchting. En het mooiste is dat ik de tools aan mijn dochter Esmée leer. Ik ben zo dankbaar dat ik dit door mag geven. Ik merk dat ze lekkerder in haar vel zit en steeds meer dingen durft. Ze groeit en straalt weer! 

Deze tools gebruik ik ook in mijn praktijk. En nu is het mogelijk voor jou om deze tools ook in te gaan zetten. Zodat jij zelf je kind kan helpen bij zijn of haar uitdagingen. Jouw kind voelt zich veilig bij jou. Samen de oefeningen doen zal daardoor gemakkelijk gaan en als een feestje voelen. Daarom heb ik de Happy Kids Toolkit ontwikkeld.

Oefeningen op verschillende gebieden van hooggevoeligheid zijn gebundeld in de Toolkit. Op deze manier kun je aan de hand van de categorieën zelf kiezen wat je kind op een bepaald moment nodig heeft. 

Laten we samen je kind laten stralen!

​Wie ben ik?

Hi, ik ben Sjoukje. Moeder van de negenjarige Esmée en kindercoach voor hooggevoelige kinderen.

Het is mijn passie om kinderen weer te laten stralen! Om samen op zoek te gaan naar de magie van het leven en de unieke kracht te ontdekken die in elk kind zit.

Ik heb gemerkt dat door simpele maar doeltreffende oefeningen kinderen weer lekker in hun vel zitten. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn en het hoeft zeker niet zwaar te zijn. Zelfs met weinig tijd bereik je veel. Ik wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Sjoukje

Hoe zou het voelen wanneer jouw kind:

 • Beter kan slapen en daardoor uitgerust wakker wordt?
 • Aan kan geven wanneer het genoeg is?
 • Zichzelf kan afschermen tegen prikkels van buitenaf?
 • Weet wanneer het tijd is om rustig aan te doen?
 • Weet op welke manier hij of zij de prikkels van de dag kan verwerken?
 • Uit het hoofd komt en met beide benen stevig op de grond staat?
 •  Meer zelfvertrouwen heeft?
 • Weet wat hij of zij heel goed kan?
 • Accepteert dat hij of zij hooggevoelig is en weet hoe hij of zij daarmee om moet gaan?
 • En hoe zou het voelen als jij je kind hierbij kan helpen?

Het is tijd om je kind te laten stralen!

Help je kind met tools die zijn of haar leven zullen verrijken. Ben jij oprecht bereid om samen met je kind aan de slag te gaan? Dan is de Happy Kids Toolkit voor jou!


Tools, tips & trics op één plek, dat is de Happy Kids Toolkit. Een online gereedschapskist verdeeld in 12 modules.

Elke module draagt een thema die perfect aansluit bij de uitdagingen waar onze hooggevoelige kinderen tegen aan lopen.

Zo is er een module Grenzen waar prachtige oefeningen voor jullie klaar staan waarbij je kind leert zich te beschermen tegen de vele prikkels (bijvoorbeeld emoties van andere kinderen in de klas) die op een dag op hem of haar afkomen. 

De module Ontspanning mag natuurlijk niet ontbreken. Een essentieel onderdeel voor een hooggevoelig kind om tot zichzelf te komen.  

Daarnaast komen ook de thema's aarden, structuur, slapen, zelfvertrouwen en onze kwaliteiten aan bod.

En ja, ik heb zelfs aan jou gedacht. Er is ook een module speciaal voor jou, lieve mama. In dit proces is het ook belangrijk om aan jezelf te denken. 

Ben je klaar om te starten? 

Hoe doe ik dat dan? Online?

De maatschappij raast maar door. We moeten van alles en hebben het ontzettend druk. We willen onze eigen tijd indelen. Zelf bepalen wanneer we met iets aan de slag gaan. De Happy Kids Academie springt in op deze trend en wens. In je eigen tijd aan de slag. Op de momenten waarop het jou uitkomt. 

Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of je mobiel met internetverbinding. Op deze manier kun je overal en op elk moment inloggen.

En het fijne is, je hoeft de deur niet meer uit. Jullie oefenen in jullie eigen vertrouwde omgeving. Hoe fijn zou het zijn wanneer je op deze manier je je eigen ritueel met je eigen toolkit samenstelt in jullie eigen vertrouwde omgeving?

Starten kan op elk moment.  

Dit krijg je allemaal bij de Happy Kids Toolkit

Happy Kids Academie Modules Toolkit

Happy Kids Toolkit

 De Happy Kids Toolkit bestaat uit 12 modules vol tips, trics en tools. Deze tools zijn ingedeeld naar thema. Deze thema's komen weer overeen met de meest voorkomende uitdagingen waar wij als hooggevoelige personen tegen aan lopen. Zo zie je in één oogopslag waar je moet zijn bij een bepaalde uitdaging. De thema's zijn onder andere grenzen, slapen, ontspanning, structuur en onze kwaliteiten.  

Met de Happy Kids Toolkit heb je alles in huis om je kind zelf te begeleiden met de uitdagingen waar hij of zij tegenaan loopt. Hooggevoelig zijn ziet je kind niet meer als lastig en zwaar. Je kind staat juist weer in zijn of haar kracht. Samen creëren jullie mooie rituelen en wat is het fijn dat jullie band versterkt.  

Met happy kids, ben je een  happy mama! 

Happy Hooggevoelige Kids Online

Wat zeggen andere moeders?

Renate 

Wat een opluchting. Met jouw tools kan ik eindelijk zelf mijn dochter helpen. Ze zijn niet moeilijk en het kost me ook niet veel tijd. Mijn dochter vindt de oefeningen fijn. En ik merk dat ze het vooral fijn vind dat ik haar daarbij help. 

Lotte

Wat kunnen simpele oefeningen een verschil maken. Dat had ik niet gedacht. Ik ben zo blij dat ik het heb geprobeerd. En nu ben ik overbodig 🙂 Evan doet de oefeningen zelf op de momenten wanneer dat nodig is. 

Jolijn

Ik had hulp nodig maar ik wou niet weer allemaal extra afspraken, extra prikkels. Het is al zo druk. Online werken is de perfecte oplossing voor ons. Natuurlijk twijfelde ik, zou dit wel voor ons werken? Die twijfel was niet nodig. Het werkt geweldig. Ik ben zo blij dat ik een aantal tools achter de hand heb voor wanneer het nodig is.

 

Andrea

Dank je! Wat een verschil zie ik bij mijn twee kids. Allebei anders, dus ik doe andere oefeningen met elk van hen. Ze vinden het helemaal niet erg om te oefenen. Gewoon lekker thuis. Niet te lang. En ze kunnen er weer tegenaan. Onze favoriet? Toch wel de mooie aftelkalenders.  

HAPPY KIDS TOOLKIT

Happy Kids Academie

97,-

 • 12 Modules met tools
 • Onbeperkt toegang online omgeving
 • Plezier met je kind!

Meest gestelde vragen:

Hoelang duurt het online programma?

Je volgt de modules op je eigen tempo. Op de momenten dat jullie het nodig hebben. Er is daardoor geen tijdsduur aan te geven. Het programma blijft voor jullie beschikbaar. Dus ook wanneer je een paar maanden geen gebruik maakt van de Toolkit kun je het gewoon weer oppakken. Doe het op jou manier. Leg jezelf geen druk op.

Kost het veel tijd?

De oefeningen zijn simpel en gemakkelijk uit te voeren. Ik raad aan om één oefening per keer te doen en deze de komende tijd te blijven oefenen zodat jouw kind echt kan voelen wat de oefening voor hem of haar kan betekenen. Jij bent er voor de ondersteuning. Het hoeft niet veel tijd te kosten. Het hangt ook hierbij weer af van jullie eigen behoefte.  

Online? Hoe werkt dat precies?

Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of je mobiel met internetverbinding. Op deze manier kun je overal en op elk moment inloggen. Je kan het cursusmateriaal direct bekijken en er mee aan de slag. Ideaal, je hoeft de deur niet meer uit. 

Ik meld me aan, en dan?

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens van de online omgeving. Je kan direct beginnen. Niets ontvangen? Geen probleem. Stuur dan een mail naar info@happyhooggevoeligekids.nl en ik los het voor je op.  

Ik twijfel nog, ik heb vragen

Heel logisch. Het gaat om je kind en je kind is je dierbaar. Laat je vragen weten via info@happyhooggevoeligekids.nl. Dan zorg ik ervoor dat je vragen worden beantwoord. Blijf niet met vragen zitten!

Happy Kids, Happy Mama

Happy Kids

Happy Mama