De Happy Kids Ser​​​​ie laat je kind stralen!

Help je kind aarden, ontspannen en grenzen aangeven met de krachtige oefeningen uit de Happy Kids Serie. Maak gebruik van deze speciale actie en ontvang de Happy Kids Serie voor slechts € 27,-.

Kindercoachpraktijk Groningen

Breng rust in deze drukke tijd

Er komen zoveel prikkels op je kind af. Bij hooggevoelige kinderen komen deze prikkels hard binnen en ze verwerken deze intens. Dit kost ontzettend veel energie. 


En in deze drukke tijd is de energie even helemaal op. Misschien merk je dat je kind overprikkeld is. Boosheid en huilbuien zijn aan de orde van de dag. Het is niet meer gezellig.


Het kan ook anders. Stel je voor dat je kind ontspannen is en lekker in z'n vel zit. En dat jij je kind daarbij kan helpen.


De Happy Kids Serie geeft jou de tools in handen om je kind te helpen. Helpen met aarden, zodat jouw kind weer contact maakt met zijn of haar lichaam en niet meer dat "volle hoofd" ervaart. Helpen met ontspannen en met grenzen bewaken. Je kind bepaald eigen grenzen en leert deze te bewaken. Zo blijven de prikkels die niet fijn zijn buiten bereik en kunnen ze je kind zo niet beïnvloeden. 


Ga een fijne tijd tegemoet vol ontspanning en gezelligheid.    

Wat krijg ik precies?


De Happy Kids Serie bestaat uit drie krachtige oefeningen. De sterke boom om stevig te aarden, de Buikademhaling om te ontspannen en tot rust te komen in spannende situaties en Bescherm je eigen plek waarbij je kind de eigen grenzen leert kennen en beschermen. 

Met audiobestanden

Bij elke oefening zit een audiobestand waarbij ik jouw kind begeleid bij de oefening. Zet je geluid aan en ik doe de rest. 

Overal beschikbaar

De oefeningen zijn online te volgen via de Happy Kids Academie. Hierdoor heb je overal toegang. 

Bepaal je eigen tijd

Jij bepaald wanneer jullie de oefeningen doen. Kies een moment waarop het jullie uitkomt. De oefeningen blijven voor jou beschikbaar. 

Duidelijke uitleg

Je krijgt een duidelijke uitleg bij elke oefening. Zo weet je precies wat je moet doen en waar je aan toe bent. 

Don't let anyone dull your sparkle”

Happy Kids Serie

Aarden? Wat is dat?

“Ik heb zo’n vol hoofd”. Dit hoor ik vaak van kinderen. Er gebeurt zoveel in het leven van je kind, we worden overspoeld door prikkels. We kunnen er helemaal in op gaan. Soms zijn we onszelf misschien een beetje kwijt. De verbinding met ons lichaam is weg, we zijn uit balans.
Dit lichaamsbewustzijn is zo belangrijk voor kinderen. Hierdoor staan ze steviger in hun schoenen, slapen beter, kunnen zich beter concentreren en kunnen beter hun eigen grenzen aangeven. Hoe vind je weer de balans? Hoe vergroot je het lichaamsbewustzijn van je kind? Dit doen we door te aarden ofwel gronden. Misschien klinkt dit nog een beetje vaag voor jou. Wat is aarden precies?


Aarden is je goed verbinden met de aarde en de aarde energie toelaten door je heen te stromen. Je zet jezelf letterlijk en figuurlijk stevig met beide benen op de grond. Dit geeft je een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Het zorgt ervoor dat je rust, vertrouwen en levenskracht ervaart.
Door te aarden komt je kind met zijn aandacht in het moment, in het hier en nu. En er is geen betere plek om te zijn.  


Omdat onze hooggevoelige kinderen zoveel voelen en willen dat het met de mensen om zich heen goed gaat cijferen ze zich vaak weg. Eigen grenzen raken vervaagd en het is moeilijk om bij zichzelf te blijven. Daarom is aarden zo belangrijk! Hierdoor ontwikkelen kinderen zich beter en leren kinderen beter contact te maken met het eigen lichaam. Jouw kind komt hierdoor in balans. Balans in denken en voelen.


De sterke boom en de Buikademhaling uit de Happy Kids Serie helpen je kind aarden.

Happy Kids Serie

Help, Ik voel zoveel! Grenzen bewaken

Jouw hooggevoelig kind staat heel erg open voor alle energieën om zich heen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sfeer in de klas. Jouw kind voelt feilloos aan wat er aan de hand is. En dit voelt niet altijd fijn.


En wat moet jouw kind met al die emoties die op hem of haar afkomen? Het is moeilijk onderscheid te maken tussen welke emoties nu van iemand anders zijn of van je kind zelf. Ineens kan je kind zich verdrietig of boos voelen terwijl daar geen aanleiding voor was. Iemand om hem of haar heen voelt zich zo en omdat jouw kind zo open staat worden gevoelens makkelijk overgenomen.


Jouw kind weet precies hoe de ander zich voelt en weet meestal ook wat die ander nodig heeft. Dit is een mooie eigenschap. Je kind kan er voor iemand zijn. Maar het is ook erg verwarrend, zeker wanneer je nog zo jong bent en niet weet hoe je hier mee om moet gaan. Daarom is het tijd om grenzen aan te geven. En deze te bewaken.


Bescherm je eigen plek is de oefening uit de Happy Kids Serie die je kind hierbij helpt. Je kind krijgt weer controle over zijn of haar gevoelens. 

Dit zeggen andere mama's


"


Zo simpel, maar zo effectief. 

Ik had niet gedacht dat de oefeningen zoveel impact zouden hebben. Mijn zoon is rustiger en zit beter in z'n vel. Ik ben zo blij dat ik het heb geprobeerd.


Anna  

 Mama van Joost

"


Dank je Sjoukje! 

Eindelijk weer rust in huis. Ik ben zo blij dat ik Emma zelf kan helpen. Mooie bijkomstigheid is dat het niet eens veel tijd kost. 


Leoni

 Mama van Emma

"


Mijn kids vinden de oefeningen heel fijn. Wanneer het nodig is doen ze de oefening zelf. Bijvoorbeeld wanneer het te druk is in de klas. Zo hebben ze hun eigen geheime wapen altijd bij de hand. 


Evelien

 Mama van Tijn & Casper

Happy Kids, Happy Mama


Met de Happy Kids Serie kan je zelf je kind helpen. Ga voor een ontspannen tijd. 

Happy Kids, Happy Mama! 

Hi!
Ik ben Sjoukje

Moeder van de zevenjarige Esmée en kindercoach voor hooggevoelige kinderen.

Het is mijn passie om kinderen weer te laten stralen! Om samen op zoek te gaan naar de magie van het leven en de unieke kracht te ontdekken die in elk kind zit.

Ik heb gemerkt dat door simpele maar doeltreffende oefeningen kinderen weer lekker in hun vel zitten. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn en het hoeft zeker niet zwaar te zijn. Zelfs met weinig tijd bereik je veel. Ik wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Meld je aan

en start direct met de Happy Kids Serie! 

Je betaald tot en met 1 mei 

slechts € 27,-.

© Happy Hooggevoelige Kids   I   Privacy Policy  I   Disclaimer