Happy Kids Favorieten Juli

Happy kids favorieten juli

Happy Kids Favorieten Juli

Yes, een nieuwe rubriek op het blog van Happy Hooggevoelige Kids!

Vanaf deze maand deel ik mijn favoriete dingen met jou. Ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik gewoon zelf uit moet proberen en waarvan ik denk dat jij en jouw hooggevoelig kind er ook veel baat bij kunnen hebben.

Mijn favoriete dingen om mee te ontprikkelen, meer te leren over gevoelig zijn, je kind goede ondersteuning te kunnen bieden wanneer het even lastig is en om goed voor jezelf te zorgen. En misschien soms dingen gewoon omdat ze zooo leuk zijn ?

Deze maand dus de eerste Happy Kids Favorieten. Dit zijn ze!

  1. Stress Away Roller

Iedereen kan wel wat Stress Away gebruiken. Deze roller is een echte mama must have. In drukke situaties of wanneer het even te veel wordt rol ik even met deze roller over mijn polsen en brengt instant ontspanning. Ook perfect voor kinderen die regelmatig een boze bui hebben.

Stress Away Young Living

 

  1. Ik prik

Dit geweldige boek, Ik prik, stond deze maand in de spotlight in de Happy Kids Bookclub. Ik ben helemaal onder de indruk van het verhaal dat gaat over Egel die weleens prikt. Prikt jouw kind ook weleens? Dan is dit boek een must read. En je ogen worden ook getrakteerd ? De illustraties zien er prachtig uit.

Must Read Hooggevoelige kinderen

 

  1. Eigenwijsje

In deze eerste Happy Kids Favorieten mogen de Eigenwijsjes echt niet ontbreken.

Op de Eigenwijsjes staan affirmaties die jouw kind net dat beetje extra vertrouwen kunnen geven tijdens de dag.

Ik gebruik ze elke dag met Esmée. De ene keer aan het begin van de dag als aanmoediging. Maar soms ook aan het einde van de dag om zo een leuk gesprek te starten over de dag. Want je trekt namelijk altijd de affirmatie die bij je past. Grote kans dat je kind iets kan vertellen over zijn of haar dag wat te maken heeft met de affirmatie op het kaartje.

Wil je een stapje verder met affirmaties? Kijk dan eens of mijn Happy Kids Affirmatieplan iets voor jou is.

Eigenwijsjes Affirmatiekaartjes

 

  1. Rollers

Voor Esmée heb ik een blend van essentiële oliën samengesteld voor meer zelfvertrouwen en kracht. Om deze blend gemakkelijk aan te brengen heb ik een roller voor haar gemaakt. En die roller moet er natuurlijk mooi uitzien. Esmée heeft gekozen voor deze blauwe roller en de tekst op de roller heeft ze zelf bedacht, Rainbow Love. Gaaf toch?

Bij Alles voor je Olie vind je deze mooie rollers. Maar kijk niet te lang, want je wordt er erg hebberig van ?

 

  1. Drogerballen

Tijdens mijn Roomswap challenge heb ik de producten uit elke kamer vervangen door een natuurlijke variant. Denk hierbij aan mijn verzorgingsproducten maar ook aan het wasmiddel en de wasverzachter. Die laatste twee heb ik ook vervangen.

Wist je dat wasverzachter de #1 oorzaak is van binnen vervuiling? De lekkere geuren zijn eigenlijk vluchtige, chemische stoffen gebaseerd op koolstof die verdampen bij kamertemperatuur en ze zijn het meest giftige dat we in ons huis kunnen hebben.

Daar schrok ik wel even van. Daarom heb ik wasverzachter vervangen door essentiële olie. Sinds kort gebruik ik deze wollen droger ballen met een paar druppels essentiële olie. De droger ballen zijn herbruikbaar en ze zorgen ervoor dat je was eerder droog is.

Gevoelige huid? Dan zijn wasverzachters vaak ook een probleem. Dit is een fijne oplossing. Win win dus.

Wasdroogballen

 

  1. Mantra cd

Wanneer je gevoelig bent kun je intens genieten van muziek, je kan er helemaal in op gaan. Muziek is dan ook een fijne manier om mee te ontprikkelen. Deze mantra cd, Mantras for the Young at Heart, is de favoriet van Esmée. En schrik niet wanneer je nog nooit van een mantra hebt gehoord. Een mantra is een lied waarbij steeds dezelfde zin wordt herhaald. En dat op fijne muziek. Deze cd gaat zelfs mee in de auto wanneer we lange ritten maken. Dat bevordert de sfeer in de auto zeker.

Mantra cd voor gevoelige kinderen

 

Ik hoop dat ik je met deze nieuwe rubriek kan inspireren en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. En misschien heb je zelf wel favorieten die ik uit moet proberen en die ik zeker moet toevoegen voor een volgende maand. Laat het me zeker weten!

Liefs Sjoukje

 

Affirmatieplan voor kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: