Happy Kids Bookclub: Untamed

Untamed Glennon Doyle

Stop om alles goed te willen doen en vertrouw op jezelf

Confession time… leef je vanuit je hart en ben je helemaal jezelf? Of maak je jezelf kleiner dan je bent, pas je je aan om maar te voldoen aan wat er van jou verwacht wordt?

Oké, ik ga eerst. Ik behoor toch nog voor het grootste gedeelte tot die tweede categorie. Al verschuif ik wel steeds meer richting de “leven vanuit je hart” categorie. Maar er is nog wat werk te doen.

Ons aanpassen begint al vroeg. Tel daar nog eens je gevoelige kant bij op en je raakt al snel de weg kwijt, verwijderd van je eigen ik. We zijn getemd.

Tijd om weer onszelf te worden, om ongetemd te zijn.

En toen zag ik dit interview met Glennon Doyle. Dit is het!

Een must watch als je het mij vraagt.

 

Untamed is het nieuwste boek van Glennon Doyle. Na dit interview heb ik het direct gekocht en wat een fijn boek. Het jachtluipaard heeft indruk gemaakt. Zij is getemd om het publiek te vermaken. Maar vrij op het land komt toch haar wilde kant, haar ware ik, weer tevoorschijn. Wij zijn die jachtluipaard. Het zit al in ons, het moet alleen nog naar boven komen.

Het boek bevat ook een geweldige les over het moederschap. Blijf je in een slechte situatie? Omdat je denkt dat je alles moet doen om het perfecte leven voor je kind te creëren?  Leef je mooiste leven, dat is de beste les die je je kind kan meegeven. Voorleven hoe ze het moeten doen. Maar dan moeten we wel echt zijn.

Heb je het gevoel dat jouw verlangens niet voldoen aan wat de wereld van jou verwacht? Dan is dit boek voor jou.

En weet je? We zijn geboren om ongetemd te zijn om van al onze eigenaardigheden te houden. Laat je niet temmen.

Nestel jezelf met een heerlijke kop thee op de bank en laat je inspireren door het interview dat Marie Forleo had met Glennon Doyle. Mij gaf het nieuwe inzichten en vooral de bevestiging dat het nu echt tijd wordt om de jachtluipaard in het wild los te laten.

Laat je weten wat dit interview of het boek Untamed jou heeft gebracht? Wat voor inzichten heeft het jou opgeleverd? Wat ga je anders doen?

Liefs Sjoukje

 

 

Affirmatieplan voor kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!