Voor jou!

I love goodies! En die heb ik voor jou! Waardevolle cadeautjes, met liefde samengesteld om jou te helpen je hooggevoelig kind te ondersteunen. 

Prikkelmeter!

De prikkelmeter geeft jou en je kind inzicht in hoe het met je kind gaat. Op deze manier ontdek je wanneer en waardoor je kind overprikkeld raakt. Hierdoor kun je op tijd ingrijpen en je kind leren wanneer het tijd is om rust te nemen om overprikkeling te voorkomen. 

Prikkelmeter

Kinderen vinden het vaak moeilijk om aan te geven hoe het met ze gaat. En vooral wanneer ze overprikkeld zijn. Met de prikkelmeter kan je kind zonder woorden jou vertellen hoe het gaat. Gaat het bot van Doerak naar het oranje of rode gedeelte? Dan weet jij dat het tijd is om even rustig aan te doen. Is Doerak blij? Dan gaat het goed en zit je kind lekker in z'n vel. Laat Doerak je kind helpen! 

E-book

De eerste stap om van hooggevoeligheid een kracht te maken is kennis van het begrip hooggevoeligheid en je kind leren kennen met hooggevoeligheid. Met mijn e-book zet je deze eerste stap. Eén simpele en effectieve manier om je kind te helpen omgaan met hooggevoeligheid. Met een gave oefening die je samen met je kind kan doen. Samen ontdekken en samen verbinden. 

Videoserie

Hooggevoeligheid kan soms erg lastig zijn. Daarom is de basis zo belangrijk. Voor deze basis geef ik je in mijn gratis videoserie 5 tips die onmisbaar zijn voor jouw hooggevoelig kind. Tips waar je direct praktisch mee aan de slag kan gaan.

Je ontvangt vijf korte video's van mij. Ik weet dat je een druk gezinsleven hebt, daarom houd ik het kort maar krachtig. Liever luisteren? Perfect, de video's zijn zo ingericht dat je niets mist. Zo kan je je tijd goed benutten. Bijvoorbeeld even luisteren onderweg om de fiets. Ideaal!

Happy News

Tips en inspiratie ontvangen? Meld je dan aan voor mijn Happy News!

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Happy Hooggevoelige Kids om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.