Gratis printable voor een ontspannen september

Train je superpowers

September inspiratie voor een ontspannen begin van het schooljaar

Vol inspiratie ben ik na de vakantie weer aan de slag gegaan. Met iets nieuws!

Ik wil je namelijk inspireren om van hooggevoeligheid een kracht te maken, jouw superpower. En daar heb je soms een steuntje in de rug bij nodig. Vanaf deze maand vind je daarom op elke eerste van de maand een freebie op mijn blog.

Op de september freebie staat deze quote: Calm is a Superpower. Kort maar krachtig 🙂

Waarom?

De scholen zijn weer begonnen. Dat is even omschakelen.

Een nieuwe routine vinden en weer wennen aan de nieuwe situatie kan heel wat stress met zich meebrengen. Voor onze kids maar ook voor jou. Want jij bent degene die alle ballen weer in de lucht moet zien te houden. Deze freebie is dan ook speciaal voor jou om je eraan te herinneren dat het belangrijk, nee, zelfs noodzakelijk, is ook je rust te pakken. Om zo nu en dan jezelf de tijd te gunnen om even stil te staan, kalm te worden en weer tot jezelf te komen.

Misschien lees je dit en denk je: maar dat is toch vanzelfsprekend!

Dat mag zo zijn maar vaak doen we het niet, we gaan maar door. Nog even iets afmaken, een vriendin helpen… Zal ik doorgaan?

Het is veel en we zetten onszelf op de laatste plek. School is net begonnen, dus we voelen nu nog niet die druk misschien. Maar wat gebeurt er wanneer alles weer op volle vaart loopt en die vakantievibes echt helemaal verdwenen zijn?

We kunnen pas alles van onszelf geven wanneer ons kopje vol is, wanneer deze overstroomt. En hoe doe je dat? Juist, door het kalm aan te doen. Door op tijd je rust te pakken.

Dus het is een win win situatie. Jij voelt je heerlijk kalm waardoor je alle ballen makkelijk in de lucht kan houden voor jouw gezin. Jij blij, jouw gezin blij.

Superkracht

Ik zie hooggevoeligheid als een superpower. Dat lijkt soms niet zo wanneer het even lastig is, wanneer je overprikkeld bent. Om gevoelig zijn toch als kracht te ervaren heb je onder andere rust nodig.

Dus herinner jezelf eraan dat Calm ook een superpower is. Om je daarbij te helpen ontvang je maar liefst 6 downloads deze maand. Twee verschillende designs, want hé, we vinden niet allemaal hetzelfde leuk.

In de september inspiratie vindt je een wallpaper voor je computer, telefoon en je kan deze zelfs als printable uitprinten en op een plek neerhangen waar je deze vaak ziet.

Zie je hoe het werkt? Het is een positieve affirmatie. Affirmaties zijn korte zinnetjes die je steeds herhaald. Wanneer je geen rust neemt kan dit bijvoorbeeld zijn: “Ik heb geen tijd” of “Ik moet snel”. Jouw lichaam reageert hierop.

Door de positieve affirmatie herprogrammeer je je brein en dat ga je in jouw lichaam voelen. Door deze affirmatie ga jij jezelf toestaan dat het oké is om je rust te pakken, om zo nu en dan een pauze in te lassen, misschien wel meer dan een paar 🙂

Download jouw septemberinspiratie hier. Zet deze op je telefoon, computer of print hem uit. Stuur je me een foto of tag je mij op social media om te laten zien hoe jij deze inspiratie gebruikt? Ik ben zooo benieuwd.

Enjoy!

Liefs Sjoukje

p.s. Note to self: calm is a superpower 🙂

p.p.s. Ken je iemand die wel een beetje calm kan gebruiken? Voel je vrij om de link te delen. Samen kunnen we onze Superkrachten bundelen ♥

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: