Essentiële olie voor kerst

Essentiele olie

Creëer een veilige haven voor jouw gevoelig kind tijdens kerst

Na de drukke Sinterklaastijd gaan we direct weer verder. Op naar kerst!

December lijkt wel een sneltrein. Een sneltrein waarbij de prikkels ons om de oren vliegen.

Kinderen krijgen bijna geen tijd om te ontprikkelen want de Sinterklaasversiering op school is weg en de volgende dag staat daar ineens alweer een boom in de klas.

Hoe kan je op een gemakkelijke manier rust creëren in huis?

Veilige haven

Wanneer je kind uit school komt is het fijn om een rustige sfeer te creëren. Thuis is een veilige haven. Een plek waar je kind alle prikkels los kan laten en weer kan opladen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat kinderen zich op school voorbeeldig gedragen en dat thuis de ontlading komt. Verdriet, boosheid, druk gedrag. Allemaal uitingen van overprikkeling. Eigenlijk een groot compliment voor jou als ouder. Je kind voelt zich veilig bij jou.

We gaan voor meer rust en veiligheid in december.

Essentiële olie

Wist je dat essentiële olie je een rustgevend en veilig gevoel kunnen geven? En laat dat nou net datgene zijn wat in deze periode zo nodig is.

Lavendel, Stress Away, Orange en Vetiver zorgen bijvoorbeeld voor meer ontspanning. En Frankincense en Sacred Mountain geven je kind een veilig gevoel.

Geur brengt zoveel teweeg!

En omdat het bijna kerst is heb ik wat speciaals voor jou.

Met een roomspray tover je je woonkamer om tot een fijne plek waar je kids heerlijk kunnen ontprikkelen. Essentiële olie next level. Maar wel supersimpel zelf te maken.

Ik help je op weg met heerlijke roomspray recepten en mooie labels!

Essentiele olie roomspray

Geen zorgen, het is niet moeilijk. Wat heb je nodig?

Een glazen sprayfles, essentiële olie en een snufje zout. En natuurlijk het recept en de labels. Deze staan voor je klaar in mijn Facebookgroep Happy Kids Olie.

Voeg de essentiële olie toe aan de sprayfles en vul deze met gedestilleerd water. Voeg een snufje zeezout toe om het geheel goed te laten mengen.

Wil je het helemaal afmaken? Print dan de labels uit en plak deze op de sprayfles.

Je roomspray vult de kamer waardoor je heerlijk tot rust komt en helemaal in de kerstsfeer vertoeft. Waardoor je een veilig gevoel creëert. 

Mijn favoriet is de Christmas Spray. Voor welke ga jij?

Liefs Sjoukje

p.s. Deze roomspray is ook een perfect kerstcadeau! Wie maak jij blij?

p.p.s. “Leuk hoor die recepten en labels maar waar moet ik beginnen?” Ben je nog niet in de olie maar wel nieuwsgierig wat deze cadeautjes van de natuur voor jou en je gezin kunnen doen? Doe dan mijn gratis minicursus en ik help je op weg.

Essentiële olie hooggevoelige kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: