Essentiële olie voor jouw dromen tijdens volle maan

Volle maan augustus 2019

Essentiële olie voor jouw dromen tijdens volle maan

Vandaag is het volle maan, de maan van het Weerlicht. Ook wel Maan van het Hemelvuur of Steurmaan genoemd.

Het thema van deze volle maan is inzicht.

De energie van de volle maan is heftig voor hooggevoelige personen, maar de volle maan geeft je ook een mogelijkheid om te werken met deze energie. Hoe zit het met deze volle maan?

Dit is een overgangstijd. We gaan van veel daglicht en warmte over naar minder daglicht en kouder weer.

Kijk tijdens deze overgangstijd eens naar wat je hebt geoogst. Klinkt een beetje raar misschien, maar wanneer je leeft met de thema’s van de maan zie je een patroon die overeenkomt met de thema’s uit jouw leven.

Je hebt zaadjes gepland, je hebt dromen en doelen uitgesproken. Welke daarvan heb je geoogst, zijn uitgekomen? En wat wil je nog oogsten?

Leven met de maan

Misschien heb je in de lente doelen gesteld die nu zijn uitgekomen. Maar wist je dat wanneer je het ritme van de maan aanhoudt, je elke maand een nieuwe kans hebt om nieuwe doelen met kracht te stellen?

Elke maand is er ook een nieuwe maan. Deze maan is precies het tegenovergestelde van de volle maan. Het is donker buiten.

Tijdens de nieuwe maan is het tijd om jouw dromen en doelen te uiten. Je doet “nieuwemaanwensen”. Elke maanfase heeft zijn kracht die je helpt om deze dromen en doelen te verwezenlijken. Waarbij de volle maan een tijd is om los te laten, te rusten.

Yasmin Boland beschrijft dit proces uitgebreid in haar boek Leven met de Maan, werken met de energie van de maancyclus. Ik vind het fijn om haar methode aan te houden. Ik merk het direct wanneer ik in één van de maanfases blijf hangen. Ik zit dan niet meer in de flow en het lijkt alsof iets me tegenhoudt.

Een goed voorbeeld hiervan is wanneer ik doorga met veel actie nemen tijdens de volle maan. Terwijl de volle maan juist bedoeld is voor loslaten en rust. Mijn acties hebben weinig effect op zo’n moment. Go with the flow.

Leven met de Maan Yasmin Boland

Waterman

In Leven met de Maan verbindt Yasmin Boland astrologie aan het ritme van de maan. De volle maan van vandaag staat in het teken Waterman. De energie is een voorbode van verandering en vooruitgang.

Yasmin geeft je een aantal vragen om te overpeinzen tijdens de volle maan, zoals deze:

“Heb ik te veel in mijn hoofd geleefd en te weinig met mijn hart?”

“Heb ik mezelf deze maand de kans gegeven vooruit te komen?”

Mooie vragen om te reflecteren op de afgelopen maand.

De boodschap van de volle maan in Waterman is: het is tijd om te onthechten en los te laten.

Dromen

Onze hooggevoelige kids hebben tijdens en rondom de volle maan een onrustig slaapritme. Hallo! Niet alleen onze kids.

Slecht slapen, veel woelen, een vol hoofd, onrustige gedachten, ik heb er elke volle maan weer last van. En wist je? Dromen kunnen toenemen doordat het donkerder buiten wordt. Tel daar de volle maan bij op en de kans op veel dromen wordt verdubbeld.

We hebben dromenvangers nodig 🙂 Dreamcatcher lijkt voor de volle maan gemaakt. De naam alleen al!

Waar ik het over heb? De essentiële olie blend Dreamcatcher. Deze olie zorgt voor een goede ondersteuning tijdens de volle maan vandaag.

Dreamcatcher Young Living

Dreamcatcher is een blend van verschillende essentiële oliën om ons te helpen angsten los te laten. Het helpt ons weer open te stellen wanneer we geblokkeerd zijn om onze doelen en dromen te manifesteren. Perfecte volle maan olie dus!

Welke olie zitten er in Dreamcatcher?

Tangerine (mandarijjn), Ylang Ylang, Black Pepper, Juniper, Bergamot, Sandelwood, Blue Tansy en Anijs vormen samen onze Dromenvanger.

Dreamcatcher ondersteunt bij een heerlijke nachtrust. Doe een paar druppels in de diffuser of gebruik de olie samen met Lavender verdund op de schouders.

Deze olie zit in mijn diffuser vandaag. Welke olie helpt jou door de dag heen? Laat het gerust weten in een reactie onder mijn blog. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

Happy Full Moon ♥

Liefs Sjoukje

 

Affirmatieplan voor kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!