De Kinderdroomfabriek voor hooggevoelige kinderen

Happy Hooggevoelig

De Kinderdroomfabriek voor hooggevoelige kinderen

Soms kom je een pareltje tegen. En dit pareltje wil ik jou natuurlijk niet onthouden. Wat is het fijn dat alles samenvalt. Dat juist dit pareltje zo goed aansluit bij mijn nieuwe programma Happy Hooggevoelig. Waar ik het over heb? Over De Kinderdroomfabriek.

Een tijdje geleden deed ik samen met Esmée De Kinderdroomfabriek. Het is altijd afwachten of mijn ideeën in de smaak vallen bij Esmée. Zou ze wel mee willen doen? Tot mijn verbazing was ze direct enthousiast en ze ging aan de slag. Steeds kwam ze verbaast bij mij. Ze had zoveel over zichzelf ontdekt. Zo mooi om te zien dat ze door De Kinderdroomfabriek zichzelf beter leerde kennen.

Wat zou het mooi zijn wanneer De Kinderdroomfabriek in heel veel kinderhanden zou vallen. Ik ben dan ook blij met mijn samenwerking met Mirjam, de ontwerpster van De Kinderdroomfabriek.

Wie is Mirjam en wat is De Kinderdroomfabriek?

Over Mirjam

Ik ben Mirjam de Nijs en in 2014 ben ik gestart met Stralend jij!
Via Stralend jij! help ik kinderen en vrouwen tot rust te brengen door het geven van ontspannende, holistische massages. Een holistische massage laat met veel aandacht en zorg je hele wezen ontspannen. Dat gebeurt door middel van een fijne, rustgevende ruimte met verwarmde massagetafel, minimalistische muziek, natuurlijke oliën en producten. En natuurlijk de zeer ontspannende, milde massagegrepen!

Ik vind het heel belangrijk dat vrouwen en kinderen de rust in zichzelf kunnen blijven voelen, zodat ze niet te veel afgeleid worden door de (vaak hectische) buitenwereld.
Hierdoor kunnen ze dichtbij zichzelf blijven en zo weten wat ze graag willen in het leven en waar ze zelf gelukkig van worden.
Vanuit rust kan je geïnspireerd blijven en worden!

Ik help ook hooggevoelige kinderen en vrouwen omdat zij sneller uit balans kunnen raken door overprikkeling.
Omdat ik zelf ook hooggevoelig ben, weet ik wat er op dat moment belangrijk voor hen is en kan ik hen goed aanvoelen.

De Kinderdroomfabriek

Naast mijn massages heb ik vorig jaar ook een korte kindercursus gemaakt: De Kinderdroomfabriek. De Kinderdroomfabriek stimuleert op een vrolijke, speelse en creatieve manier het zelfbewustzijn van een kind.

Je doet deze cursus thuis, samen met je kind. Dit geeft ook rust, duidelijkheid en overzicht, zowel voor het kind als ook voor de ouder.

De Kinderdroomfabriek heb ik ontwikkeld omdat ik het zo belangrijk vind dat kinderen al vroeg bezig zijn met waar het voor hen zélf om gaat in het leven.
Dat ze weten dat alles mogelijk is in hun leven, dat kiezen zo belangrijk is en dromen (fantaseren) ook. Weten wat je wilt en kunt!

Dat wordt nog niet vaak en veel op school meegegeven.

Zeker ook bij hooggevoelige kinderen is dit extra belangrijk, voor zelfvertrouwen en balans.

Verrassing!

Ik wordt zo blij van het verhaal van Mirjam. Want wat is het belangrijk dat kinderen groots dromen, precies weten wat ze zelf willen. Helaas zie ik nog vaak in mijn praktijk dat hooggevoelige kinderen zich aanpassen. Ze voelen namelijk precies aan wat een ander nodig heeft. En vaak passen ze zich daaraan aan. Op een gegeven moment raken ze zichzelf zo kwijt dat het moeilijk is om weer bij zichzelf te komen. Wat wil ik? Waar droom ik van? Deze vragen zijn vaak lastig te beantwoorden. De Kinderdroomfabriek helpt je kind een handje.

Omdat ik zo enthousiast ben over De Kinderdroomfabriek en omdat ik vind dat dit zo goed aansluit bij mijn programma Happy Hooggevoelig heb ik een verrassing voor jou. Wanneer je je aanmeldt voor mijn programma krijg je het pakket van De Kinderdroomfabriek er helemaal gratis bij. Je krijgt deze thuisgestuurd, een feestje, compleet met confetti 🙂

We gaan er een feestje van maken.

Liefs Sjoukje

p.s. Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

Voorkom overprikkeling hooggevoelige kinderen

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: