Boost jouw Business

Je wilt starten met je eigen bedrijf of je wilt aan de slag met netwerkmarketing. Waar begin je?


Of misschien ben je al een tijdje bezig en zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe ga je verder?


Herkenbaar?


Je zit vast, bent overweldigd en hebt het gevoel dat je er alleen voor staat.   


Sjoukje, hoe dat jij dat?

OMG… ik snap je helemaal, I feel you. Ik heb me door de wirwar aan informatie geworsteld om te komen waar ik nu sta. Die overload heeft me wel eens lam gelegd. Ik wist niet meer welke stap ik moest nemen en had zelfs niet meer de energie om een stap te nemen die op dat moment goed voor me was. Aan de grond genageld.

Je bent hier op de goede plek

Een klankbord, een brainstorm partner, iemand die het net even van de andere kant ziet, zodat jij jouw plannen uit kan werken op een manier die bij jou past. Iemand die jou op weg helpt. Wat zou dat fijn zijn.


Weet je? Dat kan!


Ik help je graag om die volgende stap uit te pluizen en je aan te moedigen de stoute schoenen aan te trekken. Want soms heb je een beetje tough love nodig, toch?


Let’s go. Dit kan ik voor jou betekenen:

Creatieve brainstorm sessie

Zit je vast? Kom je even niet meer vooruit? Dan is de Brainstorm Sessie een must. Ik help je om op een andere manier naar jouw plan te kijken. Met creatieve ideeën die jouw energie weer laat stromen.

Start sessie

Ben je overweldigd en weet je niet waar je moet beginnen met jouw plan (bedrijf of netwerkmarketing)? Ik help je op weg met de Startsessie. Samen gaan we de mogelijkheden bekijken van je volgende stappen. Van het opzetten van je website, blog, social media, emaillijst, funnels… Je kan het zo gek niet bedenken, we vinden samen een creatieve oplossing.

Power Pinner Sessie

I love Pinterest! Met mijn pinstrategie had ik in no time meer dan 250K weergaven per maand. Niet alleen dat, ook mijn bezoekersaantallen op mijn website zijn daardoor ontzettend gestegen. Wil jij Pinterest gaan inzetten en heb je een strategie nodig die je makkelijke kan bijhouden? Maar waarbij je groot resultaat wilt zien? Dan is de Power Pinner Sessie voor jou.

Be scared but do it anyway”

Hi, ik ben Sjoukje

Kindercoach en online onderneemster. De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik ontzettend creatief ben. Wie had dat gedacht? Ik schud de ideeën zo uit mijn mouw. Ik heb er zoveel dat ik ze niet allemaal voor mezelf kan en wil houden. De meest gestelde vraag? Sjoukje, hoe doe jij dat? Yes, mijn tips & tricks deel ik graag met jou. Ik krijg ontzettend veel energie om te sparren over nieuwe mogelijkheden en mensen te helpen groeien. Dit doe ik graag samen met jou!  

Wat kan je verwachten van onze sessie samen?

  • Je krijgt nieuwe inzichten en ideeën die je weer op de goede weg helpen;
  • Je weet precies welke volgende acties je moet nemen om te groeien;
  • Je krijgt nieuwe energie waardoor de flow weer gaat stromen;
  • Je durft stappen te zetten die eerst nog onhaalbaar of onmogelijk leken. Ik ben jouw cheerleader!

Kortom, je hoeft het niet alleen te doen. Je krijgt helderheid en kan weer door, op weg naar jouw volgende doel.

Zij gingen je voor:

"

Het werkt! Ik heb de exacte stappen genomen uit de pinstrategie van Sjoukje en ik krijg eindelijk meer bezoekers naar mijn website. En niet onbelangrijk, mijn bezoekers worden kopers! 


Leonie 

 

"

Ik kan weer door! Zo fijn dat die mist in mijn hoofd is verdwenen en ik weer precies weet waar ik me op moet richten. Mijn focus is duidelijk.


Stephanie 


"

Sjoukje komt met ideeën waar ik nooit aan had gedacht. Wat geeft dat ineens nieuwe mogelijkheden. Fijn om iemand anders mee te laten denken en die me scherp hout.


Jolanda


Veelgestelde vragen

Is dit voor mij?

Ben je starter? Heb je plannen om je eigen bedrijf te gaan starten? Kom je net kijken in de online wereld? Ben je beginnende netwerkmarketeer?

Yes, dan zit je hier goed. Laten we samen aan de slag gaan.

Voor wie is dit niet?

Heb je al veel ervaring? Loop je al een tijdje mee?

Loopt alles op rolletjes? Dan heb je mij niet nodig.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 1 uur. Lopen we iets uit? Geen probleem, we maken af waar we aan zijn begonnen.

Wat zijn de kosten?

Jouw investering in jezelf is € 79,- per sessie.

Ik boek een sessie, en dan?

Nadat ik jouw aanvraag heb ontvangen krijg je van mij een vragenlijst toegestuurd. Zo weet ik waar we aan kunnen werken tijdens onze sessie samen en halen we het meeste uit onze tijd samen.

We plannen een datum en de techniek regel ik. Via Skype of Zoom vindt de sessie plaats. Liever in real life? Ook dat kan. De sessies vinden plaats in Groningen.

Mijn vraag staat er niet tussen

Blijf niet met vragen zitten. Mail je vraag naar info@happyhooggevoeligekids.nl Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

KEEP ME POSTED!


Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn Business Boosters en andere toffe plannen om van jouw bedrijf een succes te maken? Meld je hier aan voor mijn Happy Mail en je bent als eerste op de hoogte van all the goodness!

Je ontvangt dan ook mijn wekelijkse Happy News met tips, inspiratie en goodies. Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Happy Hooggevoelige Kids om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

© 2020 Happy Hooggevoelige Kids    I  Disclaimer  I  Privacy policy