April wordt een magische maand

30 dagen challenge Magische Maand

Ik ga wat gaafs doen. Iets magische. En ik neem jou natuurlijk graag mee.

In de hectiek van alledag vervallen we soms in ongezonde patronen. We nemen te weinig rust, zorgen niet meer goed voor onszelf en we raken onszelf soms kwijt. Dit geldt ook voor onze kids. Ze moeten zoveel; school, feestjes, sporten. De prikkels vliegen om de oren. Bij hooggevoelige kinderen komen deze prikkels hard binnen en ze verwerken deze prikkels intens. Ze hebben dus meer tijd nodig om deze te verwerken. Wat ontzettend veel energie kost.

Daarom is het zo belangrijk om gezonde patronen, gezonde gewoonten, in je leven te ontwikkelen. Gewoonten die je kind helpen bij zichzelf te blijven om zo lekker in zijn of haar vel te zitten.

Hoe zijn jouw gewoonten? Ongezond? Is het tijd om jouw gewoonten een beetje aan te passen? Dan is het tijd voor een beetje magie.

April wordt namelijk een magische maand. Speciaal voor jou heb ik de Magische Maand ontwikkeld. Mijn 30 dagen challenge om je kind te ondersteunen thuis te komen bij zichzelf, lekker in zijn of haar vel te zitten en weer te gaan stralen.

Waarom 30 dagen? Uit onderzoek is gebleken dat een activiteit 21 dagen nodig heeft om een gewoonte te worden. Ook 28 dagen wordt genoemd. April heeft 30 dagen, dus die maken we gewoon vol 🙂 Dan weten we zeker dat de gewoonte blijft hangen.

30 dagen lang gaan we samen een serie activiteiten doen die echt het verschil gaan maken voor jouw gezin. Ze werken transformerend. Voor de komende maand maar ook voor de rest van je leven creëer je met deze activiteiten een stabiele basis voor geluk.

Doe je mee? Dan heb ik een paar regels voordat we gaan starten. Streng hé? Maar ik wil dan ook dat je er alles uithaalt.

1. Ga er voor!
Besluit om er helemaal voor de gaan. En 30 dagen lang de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Deze challenge is er voor jou, om jou en je kind te helpen om jullie weer goed te voelen. Dus ga er elke dag voor.

2. Have fun!
We vergeten vaak om plezier te maken. Bekijk de komende 30 dagen dan ook niet als iets dat moet. Je kiest ervoor en gaat een leuke tijd tegemoet waarbij je gegarandeerd verschil gaat merken. Veel plezier onderweg.

Ben je er klaar voor? Laat april maar beginnen!

De challenge vindt plaats in de Facebookgroep. Daar staat eind maart het werkboek voor je klaar. Zo zijn we op 1 april helemaal klaar om te beginnen.

Je staat er niet alleen voor. In de Facebookgroep krijg je steun en inspiratie. Want het kan ook wel eens moeilijk zijn. Maar we geven niet op. De groep is er voor jou.

Doe je ook mee? Meld je aan voor de Facebookgroep en ga een magische maand tegemoet.

Liefs Sjoukje

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: