5 rollerrecepten voor jouw gezondheid

Roller recepten voor jouw gezondheid

5 rollerrecepten voor jouw gezondheid

Rollers zijn mijn geheime wapen. Zo heb ik altijd de essentiële olie combinatie bij de hand die ik nodig heb. En dat zonder geknoei. Wat weer een plus is wanneer Esmée oliën gebruikt.

Ik heb een paar favoriete recepten die ik elke dag gebruik. Maar nu zijn er een paar bijgekomen die ik liever achterwege had gelaten. Ons immuunsysteem kan in deze tijd wel een oppepper gebruiken. Zo blijven we fit en gezond in deze wereld die nu wel erg hectisch is met het Corona virus in de lucht.

Rollers zijn ontzettend makkelijk te maken. Ik noem het ook wel essentiële olie on the go. Want met rollers heb je altijd de juiste olie bij de hand, ook onderweg.

Het enige wat je nodig heb zijn lege rollers, wel van die leuke natuurlijk, essentiële oliën en een draagolie.

Gebruik een draagolie waar jij je fijn bij voelt. Ik gebruik daarvoor de V-6 olie van Young Living omdat deze snel intrekt en niet plakt. Maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld amandel-, jojoba- of kokosolie.

Door rollers te maken verdun je dus de essentiële olie, wat ontzettend belangrijk is voor kinderen, maar ook wanneer je zelf een gevoelige huid hebt, is dit aan te raden. Nog een voordeel is dat je veel langer met de essentiële oliën kan.

Je weet nu wat je nodig hebt, wat is de volgende stap?

Vul je lege roller met de essentiële oliën uit jouw recept. Voeg daarna de draagolie toe. Doe de rollerball op het flesje, even schudden en rollen maar!

That it! Zo simpel.

De rollers die ik nu heb gemaakt staan allemaal in het teken van ondersteuning van het immuunsysteem. Ik deel ze hier graag met jou en hoop je te kunnen inspireren om een mooie combinatie voor jezelf en je gezin te maken.

Let er wel op dat de aangegeven aantal druppels voor volwassenen zijn. Houd bij kinderen altijd de verduntabel aan.

Immune Booster

Deze roller is goed gevuld met oliën. Thieves mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast heb ik Purification, Oregano, Lemon en Frankincense toegevoegd.

Immuun booster

Immune Support

Heb je niet alle oliën uit het vorige recept in huis? De combinatie van mijn Immune Support recept is ook ontzettend krachtig. Natuurlijk weer met Thieves, maar dan met iets meer druppels. Frankincense en Lemon maken het helemaal af.

Ondersteuning immuunsysteem

Seasonal Support

Het recept van Seasonal Support is ontzettend bekend. Dit trio helpt bij pollen in de lucht.

Pollen in de lucht

Breathe Ease

Zit alles dicht? Heb je meer lucht nodig? Dan is dit frisse recept voor jou.

Adem vrij

Anxiety

Dit recept zou je niet verwachten in deze periode. Maar omdat er veel stress bij komt kijken is dit toch een waardevolle aanvulling. We zitten in een onzekere periode en essentiële oliën bieden daarbij verlichting en rust. Mijn favoriet Stress Away is de basis van deze blend.

Ondersteuning bij angst en stress

Dit waren mijn vijf toppers. Welke is jouw favoriet? Of heb je misschien een andere die je speciaal voor deze periode hebt samengesteld? Laat het me zeker weten in een reactie onder mijn blog.

Gebruik je nog geen essentiële oliën? Dit is de perfecte tijd om hiermee te starten om jezelf en jouw gezin te ondersteunen. Stuur me gerust een bericht via info@happyhooggevoeligekids.nl en ik help je graag op weg op jouw olie avontuur.

Liefs Sjoukje

Essentiële olie hooggevoelige kinderen

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: