3 krachtige en ontspannen paas kindermassages

Paas Kindermassages

3 effectieve kindermassages voor jouw hooggevoelig kind

Happy Easter! Het paasweekend staat voor de deur. Een heerlijk lang weekend. Hier ook zo nodig 🙂 Tijd om weer even op te laden. En soms is een weekend hiervoor niet genoeg. Gelukkig hebben we dit keer een dubbel weekend 🙂 Vandaag wil ik je inspireren met drie leuke kindermassages met natuurlijk een paastintje. Kindermassages die je kind helpen ontprikkelen en die zorgen voor een leuk moment voor jullie samen.

Oxytocine

Kindermassage zorgt ervoor dat het knuffelhormoon oxytocine wordt aangemaakt. Kijk maar uit adrenaline en cortisol! Oxy komt er aan!

Oxytocine stimuleert rust en verbondenheid. De prikkels van de dag worden op een fijne manier verwerkt en als bonus versterkt kindermassage jullie onderlinge band.

Ook goed om te weten is dat oxytocine de werking van de hersenen bevordert. Na het masseren kunnen kinderen hierdoor geconcentreerder werken. Niet verwonderlijk dus dat één van de voordelen van kindermassage is dat de schoolresultaten verbeteren. Yes!

Kindermassage hoeft niet altijd uitgebreid. Kijk maar eens naar deze kindermassages met een paastintje. Pas op, de kans dat je zelf een massage terug krijgt is erg groot 🙂

Een eitje hoort erbij

Een eitje hoort bij Pasen. Hoe eet jij je eitje het liefst? Geef je eigen invulling aan jouw massage. Misschien moet er een beetje zout op. Of wil je eerst je eitje gaan verven. Het is jouw eitje!

Het is lente

De lente is aangebroken. We merken het helaas nog niet aan het weer buiten maar de zaadjes komen al langzaam uit. Ga samen heerlijk zaadjes planten met deze fijne kindermassage.

Van zaadjes komen bloemen. Wordt jij ook zo blij van een mooie vaas bloemen? Ik wel! Hoe ziet jouw bloem eruit?

Drie kindermassages speciaal voor jou. Nu is het aan jullie. Welke massage ga je testen? Welke valt in de smaak?

Fijne paasdagen. Geniet van elkaar!

Liefs Sjoukje

Affirmatieplan voor kinderen

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: