3 kindermassages voor hulp in huis

Kindermassage hooggevoelige kinderen

3 krachtige kindermassages voor jouw hooggevoelig kind

Yes, tijd voor mijn favoriete onderwerp. Kindermassage! Ik heb vandaag weer een paar mooie kindermassage voor jou in petto.

Ik zeg het vaak, kindermassage is een levensbehoefte. Aanraking is belangrijk. En waarom zou je het niet doen? Je hebt plezier met je kind en ondertussen wordt er bij je kind veel in werking gezet. Moeders die mijn online programma Liefdevolle Aandacht volgen beamen dat. Kinderen leven helemaal op! Ze slapen beter, hebben meer zelfvertrouwen en ze voelen zich beter in bijvoorbeeld sociale situaties.
Dit is waar ik het allemaal voor doe! Kinderen mogen helemaal zichzelf zijn. En ik ben zo dankbaar dat ik kindermassage heb ontdekt om op deze manier ouders en kinderen te mogen ondersteunen.

Lazy Sunday Morning

Een kindermassage heeft verschillende onderdelen. Om effect te ervaren hoef je niet elke dag alle onderdelen toe te passen. Soms is het masseren van de voetjes al voldoende.

En wil je iets voor tussendoor? Op een leuke speelse manier? Op mijn Facebookpagina vind je mijn Lazy Sunday Morning kindermassages met een leuk thema.  Een thema die kinderen aanspreekt.

De naam geeft het al aan. Niets hoeft, alles mag op zondag. Op een ontspannen manier tijd en aandacht voor elkaar. Heerlijk op de bank deze kindermassages proberen wordt een waar spel. En het fijne is dat je zelf ook gemasseerd wordt. Want uit ervaring weet ik dat kinderen het ook zelf willen uitproberen 🙂

Vandaag heb ik er drie voor jou en je kind uitgekozen om samen te ervaren. Met als thema hulp in huis.

Ik wil helpen!

Hoor je dat ook vaak wanneer je de was wilt gaan doen? Ze doen je na en willen je graag helpen.

 

En hoe ging dat? Simpel, maar zo krachtig. En ik heb er nog twee voor je.

 

 

Het belangrijkste is de qualitytime die je met je kind hebt tijdens de kindermassage. Even helemaal niets, alleen maar aandacht voor elkaar.

Geniet ervan!

Liefs Sjoukje

Affirmatieplan voor kinderen

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: