3 effectieve kindermassages uit eigen keuken

Pizza Kindermassage

3 Effectieve kindermassages uit eigen keuken

Ken je het toverwoord al? Het toverwoord voor hooggevoelige kinderen is rust. Maar rust nemen, rustmomenten inplannen is nog niet zo gemakkelijk. Maar wil je overprikkeling voorkomen dan zal je het toch moeten proberen. En dat kan ook op een leuke manier. Neem je kind mee de keuken in. Huh? Nee, niet de echte keuken. Jullie denkbeeldige keuken waar alles kan.

Koekjes bakken, daar hebben kinderen direct een voorstelling van. Met chocola, spikkels, fruit. Alles kan. Hoe leuk is het dat jullie deze fantasie mee kunnen nemen in jullie rustmomenten. Dat kan natuurlijk alleen met kindermassage.

Vandaag heb ik voor jou drie kindermassages die zich afspelen in jullie fantastische keuken.

Lekker, pizza!

Ik eet alles als het maar begint met een p. Is dit bij jou thuis van toepassing? Dan valt deze massage zeker in de smaak. Pizza eten is een feestje. En dat wordt het ook zeker tijdens jullie rustmoment. Probeer het maar eens uit.

 

Koekjes bakken

Wie wil er nu niet koekjes bakken? Ik wel!
Verzin gerust je eigen grepen erbij. Zo maak je het iets van jullie zelf. Speciaal voor jullie rustmoment.

 

Boterham met pindakaas?

Wat wil je op je boterham? Elke ochtend denkt Esmée hier ernstig over na. Maar ze kiest toch altijd voor hetzelfde, hagelslag. Bij deze kindermassage wisselen we het af. De ene keer pindakaas en de andere keer hagelslag. Hoe zou kaas op jullie boterham worden belegd?

 

Veel plezier om van jullie rustmoment een feestje te maken.

Laat je me weten welke kindermassage jullie favoriet is? Ik kijk uit naar jouw reactie.

Liefs Sjoukje

Affirmatieplan voor kinderen

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: