10 simpele diffusercombi’s voor een goed humeur

Essentiële olie

10 simpele diffusercombi’s voor een goed humeur

Het ontbijt… het is altijd afwachten hoe de stemming is en hoe leuk de sfeer is tijdens het ontbijt. Heeft jouw kind last van een ochtendhumeur? Met deze diffusercombinaties zijn de boze buien zo verdwenen. Snel en makkelijk!

Essentiële oliën kunnen helpen om ons humeur te verbeteren. Dit cadeautje van de natuur lijkt soms magische krachten te hebben waar veel moeders erg blij mee zijn. Voor mij zijn ze in ieder geval echte lifesavers.

Gelukkig heeft Esmée niet vaak een ochtendhumeur. Maar ook wanneer dit niet het geval is staat de diffuser aan. Om haar net dat extra beetje steun te geven om de dag goed te beginnen.
Vandaag deel ik graag mijn tien favoriete diffusercombinaties voor een goed humeur met jou.

En door de diffuser te gebruiken heeft iedereen in de huis er profijt fijn. Mooi meegenomen toch?

Welke oliën kies je?

Welke oliën zorgen voor een goed humeur, voor rust in de ochtend? Deze oliën zijn daar perfect voor:

Lavender
Lemon
Frankincense
Stress Away
Bergamot
Cedarwood
Orange
Lemongrass
Cypress
Ylang Ylang
Geranium
Joy

Valt je ook wat op? De citrusoliën zijn goed vertegenwoordigd in dit rijtje. Dit zijn echte vrolijkmakers.

Tijd voor mijn 10 favoriete oliecombinatie voor een happy home.

10 diffusercombinatie essentiële olie

Voel je vrij om het aantal druppels aan te passen. In kleinere ruimtes kan veel druppels bijvoorbeeld overweldigend voelen. Pas het recept aan aan jullie voorkeuren. En nog leuker… probeer je eigen combinatie samen te stellen. Je weet nu welke oliën onder andere geschikt zijn om het humeur op te fleuren.

Betrek ook je kind hierin. Het is zo leuk om samen de geuren te ontdekken.

Maar denk erom, je kan zo een flesje kwijt zijn 🙂 Esmée had haar zinnen gezet op de Joy. Niet verwonderlijk, want de naam zegt al genoeg. Deze olie alleen al geeft haar een blij gevoel. Die moet ik dus voortaan delen.

Welke diffusercombinatie ga jij proberen?

Liefs Sjoukje

p.s. Wil je je onderdompelen in de wereld van essentiële oliën en ben je benieuwd wat ze voor jouw gezin kunnen betekenen? Volg dan mijn gratis minicursus. Een goede start van jouw olie avontuur.

 

Share the love

About the Author

Hoi! Ik ben Sjoukje. Happy hooggevoelig ♥ Als kindercoach ondersteun ik kinderen hun hooggevoeligheid om te zetten van een last naar een unieke kracht in hun leven. Samen gaan we op zoek naar de magie! Kinderen hebben het recht om te stralen!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: